Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ "ЗІРКА" ДЛЯ ІНГАЛЯЦІЙ І РОЗТИРАНЬ GREEN PHARM COSMETIC BALSAM ZVEZDA

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Бальзам
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Запальні процеси
  • Заспокійлива дія
  • Лікування болю
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Об'єм товару: 30 мл
Бальзам
ОПИС

Бальзам "Зірка" для інгаляцій і розтирань Green Pharm Cosmetic Balsam Zvezda

Всім відома в'єтнамська Зірочка тепер має аналог українського виробництва - Бальзам "Зірка" для інгаляцій і розтирань Green Pharm Cosmetic Balsam Zvezda. Це густий крем щільної консистенції з насиченим ароматом ментолу та евкаліпта, який призначений для боротьби з простудними захворюваннями і болями різного характеру. У період загострення вірусних інфекцій Balsam Zvezda у вигляді інгаляцій і розтирань швидко знімає симптоми застуди і позбавляє від ускладнень. Досить регулярно втирати його легкими рухами в грудну клітку (крім зони серця), наносити на стопи і крила носа, вдихати пари над тазиком з гарячою ароматною водою. Бальзам містить чудовий ансамбль натуральних інгредієнтів - ментол, камфора, вазелін, ефірні масла евкаліпта, м'яти перцевої та ялини. Весь склад ефективно бореться з ознаками застуди, проникаючи глибоко в дерму, локалізує больові відчуття при ударах і розтягненнях зв'язок, запальних процесах в м'язовій тканині, при укусах комах. Спектр застосування бальзаму Зірка досить широкий, це універсальний засіб для всієї родини, який повинен бути у кожній аптечці. Можна використовувати для дітей з 3 років тільки під наглядом дорослих. Бальзам проводиться як допоміжний засіб у терапії різних захворювань, і розрахований на дорослу аудиторію. З протипоказань: не можна наносити на слизові оболонки та відкриті рани, не використовувати дітям віком до 3 років і вагітним, попередньо провести тест на алергічну реакцію.

Призначення
Бальзам Зірка від Грін Фарм Косметик рекомендований для використання при запальних процесах в організмі, простудних та інфекційних захворюваннях, ушкодженнях зв'язок, болі в спині і м'язах, невралгії, вивихах, ударах.

Властивості
Balsam Zvezda знімає набряклість тканин, усуває головний біль, знижує болі при ударах м'яких тканин і внутрішніх пошкодженнях, полегшує стан при хворобах опорно-рухового апарату (артрити, міозити, невралгії, болі в спині та ін.), Знімає закладеність носа при простудних захворюваннях, кашлі, полегшує перебіг ГРВІ, надає розслабляючу дію.

Активні компоненти
Ментол має антибактеріальну, противірусну, судинозвужувальну дію, з успіхом знімає набряк і біль, охолоджує місце ураження.
Камфора нормалізує дихання, знімає набряк слизової, зігріває, надає болезаспокійливу дію.
Ефірні масла евкаліпта, ялини, перцевої м'яти знезаражують, зменшують біль, дають зігріваючий ефект, працюють як антисептики, зволожують слизові, знімають набряклість, надають антибактеріальну дію.

Результат
Бальзам Зірка українського виробництва, звичайно, відрізняється від в'єтнамського аналога, але в цілому, зі своїм завданням справляється чудово. З успіхом знімає больовий синдром, усуває головний біль, полегшує стан в стресових ситуаціях, заспокоює нерви, попереджає розвиток ускладнень при ГРВІ і грипі, допомагає позбутися від симптомів застуди, лікує запальні процеси в м'язах при розтягненнях, ударах, вивихах та ін.

Застосування
При ударах і захворюваннях опороно-рухового апарату втирати бальзам в уражені місця до повного всмоктування. Від головного болю застосувати трохи засобу на область скронь і потилиці. При перших ознаках застуди натирати бальзамом груди, спину, крила носа, перенісся, приготувати розчин для інгаляцій з гарячої води і крапельки бальзаму.

Склад
Petrolatum, Camphor, Menthol, Eugenia Eucalyptus (Eucalyptus Grandis) Essential Oil, Abies sibirica (Fir) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Essential Oil.

Бальзам "Зірка" для інгаляцій і розтирань Green Pharm Cosmetic Balsam Zvezda
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.