Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ "ЗІРКА" GREEN PHARM COSMETIC BALSAM ZVEZDA

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Бальзам
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Полегшення болю
  • Покращення кровообігу
  • Розтягенняя та надриви
  • Відновлення
  • Від подразнення шкіри
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Бальзам
ОПИС

Бальзам "Зірка" Green Pharm Cosmetic Balsam Zvezda

Напевно кожен знає, що таке "зірочка". Все так називали в'єтнамський цілющий бальзам "Золота зірка". Український аналог Бальзам "Зірка" Balsam Zvezda вироблений брендом Green Pharm Cosmetic. Це натуральний і дуже дієвий засіб від безлічі захворювань - допомагає при головному болю, запаленні суглобів і м'язовому тонусі, вивихах і ударах, застуді і укусах комах. Бальзам містить натуральні компоненти, серед яких Ефірні масла евкаліпта, гвоздики, кориці, м'яти перцевої, ментол і камфора. Весь потужний склад бореться з вірусами і пораненнями, починаючи свою дію відразу після нанесення на уражену ділянку. Бальзам має насичений аромат ментолу, проникає всередину при вдиху і може викликати сльозотечу. Засіб успішно запобігає розвитку інфекційного захворювання, полегшує кашель і нежить, усуває біль в горлі і прискорює одужання. Розтирання бальзамом сприяє збільшенню швидкості кровообігу, збагачення органів киснем, розширенню судин. Збільшення швидкості крові призводить до нормалізації тиску, зниження інтенсивності головного болю. Зігріваюча здатність покращує стан при перших ознаках ГРВІ, відновлює носове дихання, полегшує біль в горлі і усуває першіння. Zvezda в формі бальзаму призначена для використання дорослими, вікова категорія 18+.

Призначення
Balsam Zvezda рекомендований при симптомах вірусної інфекції, простудних захворюваннях, травмах м'язів і кісток, вивихах і ударах, запальних захворюваннях і подразненнях на шкірі, при пошкодженні м'язів і зв'язок, для поліпшення кровообігу, усунення больового синдрому.

Властивості
Бальзам "Зірка" Green Pharm Cosmetic швидко усуває біль, знижує тиск, прискорює кровообіг, відновлює рухливість і функціональність суглоба після вивиху, прискорює загоєння зв'язок та м'язів при внутрішніх пошкодженнях.

Активні компоненти
Камфора діє як анальгетик і протизапальний компонент.
Евкаліпт знімає біль, охолоджує і тонізує, знімає запалення, полегшує головний біль.
Гвоздика має противірусну і протимікробну властивість, діє як антисептик, бореться з інфекцією і знеболює.
М'ята перцева надає протизапальний ефект, знімає головний і суглобовий біль.
Кориця має антисептичну та знеболювальну дію, тонізує шкіру, усуває грибкові інфекції на шкірі.

Результат
Купіть Бальзам "Зірка" Balsam Zvezda Green Pharm Cosmetic, і завжди будете здорові. Якщо страждаєте від головного болю - нанесіть бальзам на скроні і потилицю, і біль відступить. Після вивиху або розтягнення досить втерти Zvezda в хворе місце, і відчуєте полегшення. При цьому процес кровообігу прискорюється, організм отримує більше кисню, і сам починає боротися зі збудниками нездужання.

Застосування
Бальзам втирається в хворі місця малими дозами в залежності від області поразки. При нежиті - це крила носа і перенісся, при болю в горлі - шия, при кашлі - груди і спина (минаючи область серця), ураження м'язів і суглобів - безпосередньо область запалення. Перед першим використанням бальзаму Зірка проведіть тест на чутливість, щоб уникнути алергічних реакцій.

Склад
Glyceryl Monostearate, Cetyl Alcohol, Camphor, Camphor Essential Oil, Menthol, Mentha Piperita (Peppermint) Essential Oil, Beeswax, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Eugenia Caryophyllata Essential Oil, Lanolin, Eucalyptus (Eucalyptus Grandis) Essential Oil, Sea Buckthorn Oil , Cinnamomum Cassia (Cinnamon) Oil.

Бальзам "Зірка" Green Pharm Cosmetic Balsam Zvezda
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.