Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПРЕЙ "ХЛОРОФІЛІПТ СІНУС З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ" GREEN PHARM COSMETIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Спрей
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: 3+
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Ніс
Призначення товару:
  • Антибактеріальна дія
  • Набряклість
  • Запальні процеси
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Спрей
ОПИС

Спрей "Хлорофіліпт Сінус з гіалуроновою кислотою" Green Pharm Cosmetic

З турботою про своє здоров'я, необхідно віддавати перевагу препаратам на натуральній основі. Саме таким і є Спрей "Хлорофіліпт Синус з гіалуроновою кислотою" Green Pharm Cosmetic. Це засіб на основі листя евкаліпта, яке з успіхом бореться із запаленнями і хворобливими відчуттями носоглотки, знімає закладеність, набряк слизової, є дієвим щодо грибкових інфекцій і стафілокока. Натуральна основа дає право вважати цей препарат безпечним для дітей з 3-х річного віку. Крім активних інгредієнтів, препарат містить гіалуронову кислоту, вона ефективно зволожує порожнину носа і носоглотки, перешкоджає пересихання слизових, продовжує дію активних субстанцій на основі хлорофілу і евкаліпта. Спрей з гіалуронкою виступає відмінним профілактичним засобом проти інфекцій верхніх дихальних шляхів і носоглотки, таких як риніт, синусит, риносинусит та ін. Основні його завдання - зняти запалення, усунути першопричину захворювання, знищити віруси і хвороботворні бактерії, тобто, дієва терапія в найкоротші терміни, і абсолютно нешкідливо для природної мікрофлори носоглотки. Кілька натискань здатні надовго позбавити від закладеності носа, усунути дискомфорт і його причини, нейтралізувати бактерії і мікроби. Препарат не викликає алергічних реакцій навіть на чутливій слизовій оболонці, якщо тільки пацієнт не страждає від алергії на компоненти спрею. Спрей розроблений з урахуванням особливостей організму дорослих і дітей з 3-х років.

Призначення
Спрей хлорофиліпт + гіалуронова кислота призначають з метою профілактики і лікування ГРВІ, гострого і хронічного запалення носової порожнини, пазух носа, для зволоження внутрішньої стінки.

Властивості
Хлорофіліпт Синус з гіалуроновою кислотою показав свою ефективність проти вірусів і бактерій, спрей швидко усуває джерело інфекції, знищує грибкову і стафілококову інфекції, оберігає слизові від пересихання, діє делікатно і глибоко.

Активні компоненти
Евкаліпт сприяє досягненню антибактеріального і антивірусного ефекту, стимулює імунітет, усуває стафілокок.
Гіалуронова кислота наповнює вологою клітини слизової оболонки порожнини носа, не допускає пересихання, підсилює і подовжує дію основних інгредієнтів.
Камфора розріджує мокротиння і полегшує її виведення, пом'якшує оболонки.

Результат
Спрей з хлорофіліпту і гіалуронка рекомендуються придбати в кожну домашню аптечку, щоб швидко відреагувати у разі атаки інфекції або запалення. Після розпилення в носоглотці спрей швидко усуває симптоми закладеності, знімає набряк і значно полегшує носове дихання. Ефективно бореться з золотистим стафілококом і грибковою інфекцією, зменшуючи запалення, подразнення і хворобливі відчуття.

Застосування
Спрей розпилюють в кожну ніздрю шляхом натискання на клапан. Дозування - 2-3 розпилення до 5-6 разів на день.

Склад
Aqua, Eucalyptus Extract (Active Substance Chlorofile Seanus), Polysorbate 80, Sodium Hyaluronate, Camphor, Benzalkonium Chloride.

Спрей "Хлорофіліпт Сінус з гіалуроновою кислотою" Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.