Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПАНТЕНОЛ INTENSIVE ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ШКІРИ І ЛІКУВАННЯ ОПІКІВ GREEN PHARM COSMETIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Крем
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Ноги
  • Руки
  • Тіло
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Від подразнення шкіри
  • Заспокійлива дія
  • Догляд після сонця
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Пантенол Intensive для відновлення шкіри і лікування опіків Green Pharm Cosmetic фото
ОПИС

Пантенол Intensive для відновлення шкіри і лікування опіків Green Pharm Cosmetic

Регулярний догляд за шкірою не завжди задовольняє її потреби, коли, наприклад, потрібно екстрене зволоження або швидка регенерація. Для таких цілей українською компанією Green Pharm Cosmetic розроблений Крем Пантенол Intensive для відновлення шкіри і лікування опіків. Натуральний склад і збалансована формула забезпечують повноцінний супровід для зневодненої та обпеченої шкіри. Часто шкіру пересушують сонячні ванни або нестача вітамінів, шкіра стає сухою, лущиться, знижується її еластичність і тонус, вона тьмяніє. Крем з декспантенолом містить сік листя алое вера і алантоїн, які здатні глибоко зволожити і відновити шкіру. Весь комплекс інгредієнтів активно проникає в підшкірні шари, запускає процес регенерації, стимулює вироблення власного колагену і ефективно відновлює епітеліальний склад після термічного впливу, діюча речовина пантенола (декспантенол) сприяє природному відновленню тканин.
Якщо шкірі не вистачає гідратації, крем-пантенол надає екстрену допомогу, проникаючи в клітинні мембрани, в них волога затримується і продовжує живити клітини. Крем сприяє підтримці гідробалансу і пружності шкіри, зберігає її цілісність і еластичність, а отже, продовжує молодість. Продукт рекомендований дорослим з 18 років. Можна використовувати чоловікам і жінкам.

Призначення
Крем Пантенол Intensive показаний при лущенні, зневодненні шкіри, втрати пружності, при сонячних опіках, тривалому перебуванні на сонці, зниженні пружності та еластичності шкіри.

Властивості
Пантенол-крем Грін Фарм Косметик ефективно зволожує суху шкіру, надає ранозагоювальну і протизапальну дію на обпалені ділянки покриву, прискорює відновлення пошкоджених тканин і регенерує епітеліальний шар.

Активні компоненти
Д-Пантенол надає потужну протизапальну дію, загоює рани, позбавляє від лущення і сухості, відновлює покрив після опіків.
Натуральний сік листя алое вера - натуральний антиоксидант, знімає роздратування, підтримує гідратацію, вироблення колагену, розгладжує і загоює.
Алантоїн ефективно видаляє ороговілий шар і одночасно регенерує тканини.
Комплекс вітамінів А, Е, F підсилюють дію один одного, підтримують регенерацію і молодість шкіри.

Результат
Купуючи крем-пантенол Green Pharm Cosmetic, ваша шкіра отримує повноцінну і ефективну підтримку в плані гідратації і повного оновлення після сонячних ванн. Складові компоненти крему глибоко зволожують клітини, покрив виглядає гладким, м'яким і пружним. У разі опіку, шкіра швидше загоюється, наростає новий епітелій, крем знімає біль і роздратування, заспокоює шкіру і прискорює її відновлення.

Застосування
Крем наноситься на чисту суху шкіру м'якими рухами, залишити до повного вбирання. Для екстреної гідратації наносити регулярно після очищення шкіри. При опіках використовувати в міру необхідності.

Склад
Water, D-Panthenol, Perfume Oil, Glycerin, Propylene Glycol, Aloe (Vera) Barbadensis Leaf Juice, Stearic Acid, Distillated Monoglyceridе, Glycerinmonostearatе, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristat, Lanolin, Sweet Almond Oil, Macadamia Oil, Dimethicone, Allantoin, Vitamin Complex: A, E, F; Fragrance, Xanthan Gum, Triethanolamine, Phenonip.

Пантенол Intensive для відновлення шкіри і лікування опіків Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.