Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВЕНОГЕЛЬ 911 "З КІНСЬКИМ КАШТАНОМ" GREEN PHARM COSMETIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Гель
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Ноги
Призначення товару:
  • Від варикозу
  • Зміцнення
  • Набряклість
  • Покращення кровообігу
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Веногель 911
ОПИС

Веногель 911 "З кінським каштаном" Green Pharm Cosmetic

Венозна недостатність це дуже неприємне захворювання, яке характеризується порушенням венозного кровотоку, утворенням тромбів і хворобливих виразок. Все це супроводжується болем і печінням. Полегшити стан і позбавити від симптомів хвороби допоможе засіб українського бренду Веногель 911 "C кінським каштаном" Green Pharm Cosmetic. Розроблений на основі екстракту кінського каштана, гель проникає глибоко в уражені місця, активно впливає на стінки судин, зміцнює їх, сприяє зниженню утворення тромбів, знімає запалення і больові відчуття. Веногель інтенсивно розсмоктує рубцеві і тромбові утворення на стінках судин, покращує кровотік, загоює трофічні виразки, перешкоджає утворенню тромбів і підвищує еластичність стінок судин. Гель сприятливо впливає на процеси кровообігу, нормалізує функціональність венозних клапанів, перешкоджає застою крові і потовщення стінок вен. Гель показаний до застосування дорослими.

Призначення
Веногель рекомендований до застосування при варикозному розширенні вен, порушенні венозного кровообігу, слабкості стінок судин, утворенні тромбів, трофічних виразках.

Властивості
Гель з кінським каштаном активно руйнує тромби, покращує кровотік, прискорює загоєння ран і трофічних виразок, знімає набряклість тканин на уражених ділянках, перешкоджає утворенню нових закупорок судин, нормалізує роботу венозних клапанів, усуває біль і запалення.

Активні компоненти
Екстракт кінського каштана - швидко і ефективно усуває ущільнення, розсмоктує тромби, покращує кровообіг, зміцнює стінки судин.
Шипшина, календула, лавровий лист, шавлія - це протизапальні, антисептичні компоненти, які прискорюють відновлення кровотоку і зміцнюють стінки вен.
Олія розторопші зміцнює судинну стінку, очищає кров, зменшує тяжкість в ногах, знімає навантаження на вени.

Результат
Веногель з кінським каштаном купують, щоб мати в арсеналі засіб для боротьби з втомою ніг і запобігти венозну недостатність. Малорухливий спосіб життя або, навпаки, велике навантаження на організм, призводять до зниження тонусу вен і утворенню тромбів, порушення венозного кровотоку і утворення трофічних виразок, болів і тяжкості. Гель покращує кровообіг і сприяє очищенню крові від токсинів, полегшує стан, зменшує біль і запалення, відновлює нормальний кровотік, зміцнює стінки судин.

Застосування
Гель наносять на чисту суху шкіру ніг легкими масажними рухами до повного вбирання.

Склад
Water (Aqua), Silybum Marianum Oil, Propylene Glycol, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Triethanolamine, Phenonip, Carbopol, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Linum Usitatissimum Seed Oil, Laurus Nobilius Leaf Extract, Allantoin, Salvia Officinalis Extract, Rosa Cinnamomea Extract, Mentha Piperita Essential Oil.

Веногель 911 "З кінським каштаном" Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.