Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ 911 "ХОНДРОЇТИН З ГЛЮКОЗАМІНОМ" GREEN PHARM COSMETIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Бальзам
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Ноги
  • Руки
  • Тіло
Призначення товару:
  • Зміцнення
  • Набряклість
  • Відновлення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Бальзам 911
ОПИС

Бальзам 911 "Хондроїтин з глюкозаміном" Green Pharm Cosmetic

Суглобові хвороби, стомлюваність м'язів і суглобів - стан, який супроводжується тяжкістю і болем, неможливістю подолати іноді незначні перешкоди на шляху. Для полегшення таких станів Український бренд Green Pharm Cosmetic створив Бальзам 911 "Хондроїтин з глюкозаміном". Це засіб, який допомагає поліпшити фізичний стан при артриті, артрозі, навантаженні на м'язову тканину. Хондроїтин - натуральний будівельний матеріал для кісток, суглобів, хрящів і зв'язок, підвищує рухливість суглоба, знімає запалення і сприяє відновленню хрящової тканини, крім того, допомагає утримувати вологу всередині клітин і стимулює вироблення суглобної рідини. Глюкозамін зміцнює м'язові волокна, знімає синдром втоми м'язів, стимулює регенерацію хряща і суглоба. Комплекс 911 прискорює процес відновлення рухливості суглобів, покращує активність і підвищує фізичну витривалість суглобів, зменшує знос хрящів і знижує запалення при загостренні. Бальзам застосовують на будь-яку зону при болях, дискомфорті - колінні і ліктьові суглоби, зона спини, особливо при м'язовому виснаженні після важкого фізичного навантаження або вікові зміни. Бальзам можна застосовувати чоловікам і жінкам будь-якого віку.

Призначення
911 хондроїтин + глюкозамін рекомендований при захворюваннях або травмах суглобів, втоми м'язів, порушенні вироблення суглобної рідини, зниження рухливості суглобів, больовому синдромі, запаленні.

Властивості
Бальзам Грін Фарм Косметик надає заспокійливу, лікувальну, зміцнюючу дію, знімає набряклість і запалення, прискорює відновлення рухливості і активності суглобів, знижує втому і слабкість, допомагає виробляти суглобову рідину і зміцнює м'язи.

Активні компоненти
Хондроїтин є основою хрящів, кісток і зв'язок, входить до складу суглоба, утримує вологу в клітинах, стимулює обмінні процеси і підтримує вироблення суглобної рідини.
Глюкозамін - незамінний для утворення хрящової тканини і суглоба, стимулює розвиток пружного і здорового хряща, запобігає запаленню і руйнуванню суглоба.

Результат
Хондроїтин з глюкозаміном бальзам лінійки 911 "швидка допомога" при травмах і порушеннях в роботі суглоба купують для ґрунтовної підтримки кістково-м'язової тканини і зростання здорового хряща. Застосування бальзаму приносить полегшення болю при запаленні, зниження запального процесу, стимуляції вироблення змазуючої рідини всередині суглоба, поліпшення рухливості і функціональності.

Застосування
Бальзам застосовують на хворі ділянки тіла шляхом втирання його масажними рухами протягом 3-5 хвилин до повного вбирання шкірою. Використовувати з регулярністю 2-3 рази на день.

Склад
Water (Aqua), Chondroitin Sulfate, Glucosamine Sulfate, СО2 Comarum Palustre, Abies Sibirica (Fir) Oil, Juniperi Oleum, Eucalyptus Globulus Oil, NMP, Propylene Glycol, Carbopol, Methyl Salicylate, Phenonip®, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylated Hydroxyanisole.

Бальзам 911 "Хондроїтин з глюкозаміном" Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.