Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ 911 "ПІСЛЯ УКУСІВ КОМАХ" GREEN PHARM COSMETIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Бальзам
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Руки
  • Тіло
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Проти свербежу
  • Заспокійлива дія
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Бальзам 911
ОПИС

Бальзам 911 "Після укусів комах" Green Pharm Cosmetic

Немає жодної людини, яка б не відчула на собі укус комахи, будь то комар або бджола. Тепла пора року завжди пов'язана з ризиком стати здобиччю набридливих мошок, жалячих видів та інших комах. Грін Фарм Косметик у своїй знаменитій лінійці "911" рекомендує до покупки Бальзам 911 "Після укусів комах". Цей засіб має протизапальний і бактерицидний ефект, а також швидко усуває свербіння після укусу. До складу входять рослинні екстракти, допомагають швидко зняти набряк в місці "атаки", пом'якшити покрив і прискорити відновлення тканин. Натуральний склад бальзаму забезпечує його безпечне застосування в будь-якому віці (старше 18 років) і на будь-якій шкірі. Крім дискомфорту і свербіння, укус комахи може нести зараження інфекційними захворюваннями або спровокувати алергічну реакцію. Тому необхідно підстрахувати себе, маючи в сумочці 911 "Після укусів комах" і антигістамінний засіб.

Призначення
Бальзам застосовують в разі враження шкіри укусами комах - комарів, мошки, ос, бджіл, мурах та ін., що супроводжуються сверблячкою, припухлістю, почервонінням.

Властивості
Бальзам діє локально, зменшує свербіж і знімає роздратування, усуває почервоніння і запалення.

Активні компоненти
Деревій, ромашка, звіробій - відмінні протизапальні компоненти з антимікробною дією, заспокоюють і відновлюють шкіру, прискорюють регенерацію тканин.
Масло таману - натуральний протизапальний і антибактеріальний компонент, швидко знімає набряк після укусу, перешкоджає проникненню в ранку інфекції.

Результат
Бальзам після укусів комах - це вірний засіб провести добре час на природі, насолоджуватися відпочинком і дихати свіжим повітрям. Навіть якщо трапилася неприємність, швидко нанесіть невелику кількість бальзаму на пошкоджену ділянку шкіри - почервоніння проходить, знімається запалення і свербіж, місце укусу не збільшується в розмірах і не болить.

Застосування
Бальзам застосовується кілька разів в день. Тонким шаром його наносять на уражені ділянки шкіри, безпосередньо на місце "атаки" комахи. Залишають до повного вбирання шкірою. Можна використовувати 2-3 рази в день. Також можливе застосування після опіку.

Склад
Water (Aqua), CO 2 Extracts Achillea Millefolium, Chamomilla Recutita Flower, Hypericum Perforatum, Tamanu (Calophyllum Inophyllum) Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Nigella Damascena Seed Oil, Stearic Acid, Glycerol Monostearate (90%), Glycerol Monostearate (40% ), Propylene Glycol, Glycerin, Lanolin, Cetearyl Alcohol, Triethanolamin, Phenonip.

Бальзам 911 "Після укусів комах" Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.