Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ 911 "ПІСЛЯ ОПІКІВ" GREEN PHARM COSMETIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Бальзам
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Руки
  • Тіло
Призначення товару:
  • Полегшення болю
  • Загоєння шкіри
  • Заспокійлива дія
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Бальзам 911
ОПИС

Бальзам 911 "Після опіків" Green Pharm Cosmetic

Лінійка продукції зі змістовною назвою "911" українського бренду Green Pharm Cosmetic розроблена для надання допомоги в різних життєвих ситуаціях. Бальзам 911 "Після опіків" ефективно запобігає відмирання тканин після опіку, швидко знімає больовий синдром і сприяє швидкому відновленню пошкодженої ділянки. Бальзам має м'яку консистенцію, наноситься легко і починає діяти моментально. Натуральні інгредієнти в складі цілющого засобу надають найпотужнішу бактерицидну дію, яка запобігає розповсюдженню вогнища інфекції. Антисептична функція бальзаму необхідна для знезараження опіку і місця поранення, щоб локалізувати травматичну область. Календула, деревій, ромашка знімають запалення і притупляють гострий біль, перешкоджають розвитку больового шоку і підсилюють місцевий імунітет шкіри в місці ураження. Кетамін і екстракт шишок хмелю знімають біль, пом'якшують місце травми, підсилюють регенерацію тканин і сприяють швидкому затягуванню рани. Бальзам можуть застосовувати чоловіки і жінки незалежно від віку.

Призначення
Бальзам 911 ефективний при травматичних ситуаціях, пов'язаних з термічним впливом на шкірний покрив - сонячний опік, термічний опік (вогонь, окріп, розпечена поверхня і т.д.).

Властивості
Засіб від опіків швидко притуплює біль після травми, зберігає тканини від зараження, локалізує опік, підсилює відновлюючу функцію шкіри, сприяє регенерації тканин, прискорює загоєння ран.

Активні компоненти
Кетамін ефективно бореться з бактеріями на ураженій поверхні шкіри, знижує біль і запалення, перешкоджає розвитку інфекції.
Екстракт календули - зволожує, живить і відновлює пошкоджені клітини шкіри.
Шишки хмелю мають протизапальну і болезаспокійливу дію, ефективні для зовнішнього застосування від опіків будь-якої природи.
Деревій і ромашка - відмінні кровоспинні і протизапальні компоненти з антимікробною дією, прискорюють регенерацію тканин, заспокоюють пошкоджений покрив.

Результат
Застосування бальзаму від опіків допомагає пережити перші хвилини після травми, знімає гострий біль і перешкоджає утворенню пухирів і рубців. Якщо застосувати засіб відразу після травми, рана залишиться чистою і не відбудеться відмирання тканин, бальзам збереже цілісність шкірного покриву, заспокоїть біль і прискорить загоєння ран.

Застосування
Засіб 911 застосовують регулярно, наносять тонким шаром на уражені ділянки двічі на день.

Склад
Кетамін, СО2 екстракти календули, шишок хмелю, деревію, ромашки.

Бальзам 911 "Після опіків" Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.