Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ТКАНИННА ПРУЖНІСТЬ ТА ЛІФТИНГ ЕФЕКТ ЗІ СМОЛОЮ МАСТИЧНОГО ДЕРЕВА APIVITA EXPRESS BEAUTY TISSUE FACE MASK MASTIC FIRMING & LIFTING EFFECT

Час застосування: Універсальний
Бренд: Apivita
Тип продукту: Маска
Тип маски:
  • Одноразова
  • Тканинна
Виробник: Apivita
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Антистресова дія
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Вікова
  • Для всіх типів
  • Нормальна
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Маска для обличчя тканинна ПРУЖНІСТЬ ТА ЛІФТИНГ ЕФЕКТ зі смолою мастичного дерева Apivita Express Beauty Tissue Face Mask Mastic Firming & Lifting Effect фото
ОПИС

Маска для обличчя тканинна ПРУЖНІСТЬ ТА ЛІФТИНГ ЕФЕКТ зі смолою мастичного дерева Apivita Express Beauty Tissue Face Mask Mastic Firming & Lifting Effect

Напівпрозора експрес маска від зморшок із біоцелюлози збагачена суперактивною сироваткою з мастикою – легендарним інгредієнтом із Середземномор'я. Продукт підвищує еластичність та пружність шкіри. Ліфтинг маска для обличчя складається із 97% інгредієнтів натурального походження. 100% біорозкладна. Підходить для всіх типів шкіри, ідеально для зрілої, 35+. Випускається в об'ємі 15 мл.

Призначення
Маска для ліфтингу обличчя заспокоює, зволожує, пом'якшує та захищає шкіру. Допомагає боротися з ознаками старіння та підвищує еластичність та пружність шкірного покриву.

Властивості
Винятково м'яка, ніжна та напівпрозора біоцелюлозна тканинна маска з натуральних волокон. Продукт просочений суперзбагаченою сироваткою, тому чудово прилягає до обличчя, як друга шкіра, оптимізуючи вивільнення активних інгредієнтів для більшої гладкості та пружності.

Активні компоненти
Мастика – це натуральна смола з унікальними органолептичними характеристиками. Цілющі властивості мастики були вперше виявлені Гіппократом, який використовував її для лікування виразок та гінекологічних захворювань. Смола також має протизапальну, антибактеріальну та протигрибкову дію. Це природний антиоксидант для тіла і допомагає у загоєнні ран. Смола мастикового дерева підвищує еластичність та зміцнює шкіру, покращуючи її зовнішній вигляд.
Протеїни пшениці заспокоюють та пом'якшують епідерміс.
Екстракт цикорію повертає шкірному покриву тонус та омолоджує.

Результат
Шкіра помітно розгладжується і підтягується, стає більш пружною та еластичною, обличчя набуває свіжого вигляду.

Рекомендація до застосування
Розгорнути маску та акуратно відокремити листоподібний шар. Закріпити на чистій та сухій поверхні обличчя, щоб вона ідеально прилягала. Залишити на 10 хвилин. Зняти засіб і акуратно помасажувати обличчя, щоб увібралися залишки, або видалити їх косметичним диском.

Курс застосування
Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Cichorium Intybus (Chicory) Root Extract, Hydrolyzed F-Fucoidan/Hydrolyzed Algae Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Xanthan Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum/Fragrance, Limonene, Benzyl Benzoate.

Маска для обличчя тканинна ПРУЖНІСТЬ ТА ЛІФТИНГ ЕФЕКТ зі смолою мастичного дерева Apivita Express Beauty Tissue Face Mask Mastic Firming & Lifting Effect
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.