Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ТКАНИННА ЗВОЛОЖЕННЯ ТА ЗАСПОКІЙЛИВА ДІЯ З АВОКАДО APIVITA EXPRESS BEAUTY TISSUE FACE MASK AVOCADO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Апівіта
Тип продукту: Маска
Тип маски:
  • Одноразова
  • Тканинна
Виробник: Apivita
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Нормальна
  • Зневоднена
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Маска для обличчя тканинна ЗВОЛОЖЕННЯ ТА ЗАСПОКІЙЛИВА ДІЯ з авокадо Apivita Express Beauty Tissue Face Mask Avocado фото
ОПИС

Маска для обличчя тканинна ЗВОЛОЖЕННЯ ТА ЗАСПОКІЙЛИВА ДІЯ з авокадо Apivita Express Beauty Tissue Face Mask Avocado

Напівпрозора зволожуюча тканинна маска для обличчя з біоцелюлози EXPRESS BEAUTY містить суперактивну сироватку з авокадо – Середземноморським фруктом, що ідеально підходить для здорового харчування. Вона прилягає до обличчя, як друга шкіра, глибоко зволожує та заспокоює. Складається із 95% інгредієнтів натурального походження. 100% біорозкладна. Підходить для всіх типів шкіри, особливо рекомендується маска для сухої шкіри. Випускається у практичному одноразовому пакетику 10 мл.

Призначення
Маска для обличчя з авокадо для сухої шкіри забезпечує глибоке та тривале зволоження, знімає чутливість та подразнення, повертає їй здоровий вигляд.

Властивості
Продукт містить суперактивну сироватку із середземноморських інгредієнтів. Прекрасно прилягає, щоб максимізувати проникнення активних інгредієнтів, забезпечуючи глибоке зволоження та заспокійливий ефект.

Активні компоненти
Олія авокадо містить високу концентрацію вітамінів та мікроелементів, таких як натрій, кальцій, калій та цинк, вітаміни A, В та E, мононенасичені жири, білки, мідь, фолієву кислоту, магній і мінерали. Має потужні антибактеріальні, живильні, зволожуючі та відновлюючі властивості.
Протеїни пшениці заспокоюють і пом'якшують епідерміс, знімаючи при цьому чутливість та подразнення.
Екстракт цикорію підвищує еластичність, одночасно освіжаючи колір обличчя.

Результат
Шкірний покрив стає гладким, свіжим, сяючим та пружним.

Рекомендація до застосування
Розгорнути маску, обережно зняти верхній захисний шар. Закріпити на поверхні обличчя, щоб вона ідеально прилягала. Залишити на 10 хвилин. Зняти засіб і акуратно помасажувати обличчя, щоб увібралися залишки, або видалити їх косметичним диском.

Курс застосування
Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Pentylene Glycol, Cichorium Intybus (Chicory) Root Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hydrolyzed F-Fucoidan (Hydrolyzed Algae Extract), Hydrolyzed Wheat Protein, Caesalpinia Spi Acid, Calcium Gluconate, Polysorbate 20, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Parfum/Fragrance.
From certified organic cultivation.

Маска для обличчя тканинна ЗВОЛОЖЕННЯ ТА ЗАСПОКІЙЛИВА ДІЯ з авокадо Apivita Express Beauty Tissue Face Mask Avocado
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.