Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ - ДЕЗІНКРУСТАНТ ДЛЯ РОЗКРИТТЯ ПОР GREEN PHARM COSMETIC DESINCRUSTATION GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Гель
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Антибактеріальна дія
  • Від запалення шкіри
  • Детокс
  • Очищення
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Гель - дезінкрустант для розкриття пор Green Pharm Cosmetic Desincrustation Gel фото
ОПИС

Гель - дезінкрустант для розкриття пор Green Pharm Cosmetic Desincrustation Gel

Універсальний гель-дезінкрустант створений для процедури глибокого професійного очищення шкіри як в апаратній, так і безапаратній методиці методом холодного гідрування. Об'єм флакона – 250 мл.

Призначення
Гель створений для очищення шкіри методом холодного гідрування. Гель-дезінкрустант також можна вводити в anti-age програму для боротьби з початковими ознаками старіння: він добре готує шкіру до вбирання активних сироваток і кремів, які надалі виявлять найбільш виражений ефект.

Властивості
Гель-дезінкрустант шляхом лужного рН ефективно розкриває пори, омиляє жири, видаляє секрет сальних залоз, прискорює кровотік, підвищує проникність судин та клітинних мембран. Стимулює проліферацію клітин шкіри. СО2 екстракти, що знаходяться у складі гелю, мають антисептичні та стимулюючі властивості, а також мають протизапальну та детоксикувальну дію.

Активні компоненти
Завдяки складу гель має лужну pH, тим самим розпушує верхній роговий шар епідермісу, розріджує ліпідний шар, ефективно відлущує ороговілі клітини, при цьому залози швидко і ефективно позбавляються секрету, який забиває пори обличчя. Також він сприяє високій проліферації клітин, оновлює шкіру, вирівнює рельєф, покращує колір обличчя. Рослинні СО2 екстракти, що входять до складу гелю, мають антисептичні та стимулюючі властивості, а також забезпечують протизапальний та детокс-ефект, нормалізують ліпідний обмін сальних залоз, очищають шкіру, не пересушуючи її.

Результат
Після застосування гелю-дезінкрустанту вирівнюється рельєф шкіри, нормалізується жировий обмін сальних залоз, покращується колір обличчя. У поєднанні з УЗ активна дія гелю прямо стимулює кровообіг, при цьому значно підвищується здатність судин до проникнення.

Рекомендація до застосування
Апаратна методика починається із нанесення на шкіру обличчя гелю. Накрити обличчя плівкою та теплим рушником. Зняти рушник та плівку, обробити проблемні зони за допомогою електрода з негативним полюсом. При мануальному чищенні проводити процедуру аналогічним чином. Тривалість експозиції залежить від типу шкіри та становить у середньому 20-30 хвилин.

Склад:
Water (Aqua), Juniperus Communis Daucus Sativus Seeds Extract, Myristica Fragrans Extract, Urtica dioica Extract, Tween-80, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Carbonate, Sodium Hydrocarbonate, Xanthan Gum, Carbomer, Triethanolamine, Nipaguard CMB.

Гель - дезінкрустант для розкриття пор Green Pharm Cosmetic Desincrustation Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.