Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧА МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ GREEN PHARM COSMETIC MOISTURIZING MASK

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Маска
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип маски: Кремоподібна
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Мімічні зморшки
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зневоднена
  • Суха
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Зволожуюча маска для обличчя Green Pharm Cosmetic Moisturizing Mask фото
ОПИС

Зволожуюча маска для обличчя Green Pharm Cosmetic Moisturizing Mask

Що зазвичай використовують для зволоження шкіри? - Крем, емульсію, есенцію. Цього може не вистачити, і тоді на допомогу приходять засоби для інтенсивної гідратації шкіри. Український бренд-виробник натуральної косметики Green Pharm Cosmetic представляє Зволожуючу маску для обличчя Moisturizing Mask на основі гіалуронової кислоти і екстрактів рослин. Природний склад продукту забезпечує шкіру необхідними вітамінами і мікроелементами, глибоко зволожує найглибші шари дерми, заспокоює роздратування і робить шкіру пружною і гладенькою. Застосування маски обіцяє вашій шкірі омолодження і ефект ліфтингу в зонах дрібних зморшок. Склад зволожуючого засобу підвищує захисні властивості шкіри, продовжує молодість і діє як "швидка допомога", коли необхідно швидко покращити стан шкіри. До складу маски входять рослинні екстракти, що відмінно тонізують і розгладжують шкіру, гіалуронова кислота позбавляє від ознак старіння і перешкоджає появі нових зморшок, а Д-пантенол ефективно бореться з зовнішніми факторами агресивного впливу. Маску можна використовувати жінкам з будь-яким типом шкіри незалежно від віку.

Призначення
Зволожуюча маска Грін Фарм Косметик рекомендується для сухої збезводненої шкіри, схильної до запалень і лущення, при наявності перших ознак старіння, зниження рівня гідратації, стягнутості та зниженні еластичності.

Властивості
Moisturizing Mask активно бореться з віковими змінами за рахунок глибокого зволоження всіх шарів епідермісу, живлення та вітамінізації клітин покриву, усуває лущення і подразнення, вирівнює рельєф шкіри, надає шкірі природний здоровий колір.

Активні компоненти
Масло мигдалю і макадамії це натуральні омолоджуючі засоби, які знімають свербіж, лущення і перешкоджають старінню клітин, стимулюють регенеративні процеси омолодження і живлять шкіру корисними кислотами і вітамінами.
Гіалуронова кислота - еліксир молодості і активний борець з ознаками віку, це потужний коректор мімічних і глибоких зморшок, зволожує і зберігає рівень гідратації в клітинах.
Гліцерин і касторове масло живлять, розгладжують, вирівнюють тон, зменшують пігментацію.
Алое Вера забезпечує регенерацію, живлення і омолодження.
Череда - натуральний антиоксидант, бореться із зайвим виробленням шкірного секрету, тонізує і живить клітини.
Екстракт винограду глибоко зволожує і підвищує тонус шкіри, надовго зберігає вологу усередині клітин.

Результат
Зволожуюча маска Green Pharm Cosmetic рекомендована до покупки для підтримки гідробалансу шкірного покриву, активного живлення і швидкого відновлення. Регулярні процедури принесуть стійкий результат - шкіра розгладжується, зморшки вирівнюються, покрив стає світлішим і рівнішим, з'являється м'якість, підвищується еластичність і пружність, шкіра пружинить під пальцями, випромінює енергію і природне сяйво.

Застосування
Маску застосовують на очищену шкіру обличчя. По масажних лініях тонким шаром наносять на обличчя і залишають до повного вбирання. Через 20-30 хвилин залишки маски видаляють з покриву ватним диском або за допомогою вмивання. Для досягнення максимального ефекту рекомендується продовжити дію маски до 40 хвилин.

Склад:
Agua, Sweet Almond Oil, Macadamia Oil, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Sorbitol, Propylenglycol, Cogniac Mannan, Hyaluronic Acid, Aloe Vera Gel, Vitis Vinifera Seed Extract, Bídenstripartíta Extract, Carbopol, D-panthenol, Essential Oiltearose, Triethanolamine, Phenonip, Butylhydroxyanisole.

Зволожуюча маска для обличчя Green Pharm Cosmetic Moisturizing Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.