Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМІННА МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ GREEN PHARM COSMETIC VITAMIN MASK

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Маска
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип маски: Кремоподібна
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Від запалення шкіри
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Вітамінна маска для обличчя Green Pharm Cosmetic Vitamin Mask фото
ОПИС

Вітамінна маска для обличчя Green Pharm Cosmetic Vitamin Mask

Маска з рослинною формулою глибоко тонізує і освіжає шкіру обличчя. Випускається у флаконах об'ємом 250 мл.

Призначення
Фітоактивна вітамінна маска рекомендована до застосування як активне живлення, антивіковий догляд, очищення та відновлення. Підходить для всіх типів шкіри обличчя.

Рекомендація до застосування
За масажними лініями нанести на чисту шкіру обличчя та шиї, залишити до повного вбирання. Залишки маски через 20-30 хвилин видалити ватним диском або змити водою. Застосовувати 1-3 рази на тиждень або при необхідності.

Властивості
Вітамінна маска підвищує регенеративну функцію шкіри, усуває запальні прояви, надає їй здорового вигляду та сяйва, є комплексним доглядом за шкірою, схильною до утворення зморшок.

Активні компоненти
Комплекс вітамінів АЕF, провітамін В5, олія шипшини, обліпихи та таману, багаті органічними жирними кислотами, антиоксидантами та вітамінами, які живлять, глибоко зволожують та омолоджують шкіру. Лімфодренажний комплекс екстрактів череди, кінського каштану та гуарани тонізує шкіру, усуває набряки та зміцнює капіляри шкіри. Масла солодкого мигдалю та макадамії забезпечать додаткове харчування та збереження необхідного гідроліпідного балансу верхніх шарів шкіри, надаючи регенеруючу та омолоджуючу дію.

Результат 
Вітамінна маска глибоко та інтенсивно живить, зволожує, вирівнює поверхню, покращує колір обличчя та активізує процеси оновлення шкіри.

Склад:
Agua, sweet almond oil, macadamia oil, PEG-40 hydrogenated castor oil, glycerin, propylenglycol, vitamin complex AEF, оleum сalophyllium inophyllum, oleum rosae, oleum hippophaes, horse chestnut extract, guarana extract, bídens tripartíta extract, carbopol, D-panthenol, essential oil grapefruit, triethanolamine, phenonip, butylhydroxyanisole, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol.

Вітамінна маска для обличчя Green Pharm Cosmetic Vitamin Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.