Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

"МЕЗОСИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ" ЕКСПРЕС-ЛІФТИНГ GREEN PHARM COSMETIC SERUM

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Сироватка
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: 40+
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Для пружності шкіри
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
ОПИС

"Мезосироватка для обличчя" експрес-ліфтинг Green Pharm Cosmetic Serum

«Мезосироватка для обличчя» експрес-ліфтинг забезпечує вирівнювання рельєфу шкіри, заповнює та розгладжує зморшки. Об'єм флакона – 30 мл.

Рекомендація до застосування
Невелику кількість сироватки нанести на чисту шкіру обличчя, включаючи зону навколо очей, рівномірно розподілити круговими масажними рухами косметичними лініями, дочекатися повного висихання.
При сильному відчутті стягування наносити сироватку після нанесення крему (по типу шкіри) після його повного всмоктування або видаливши його залишки. Наносити за необхідності. Підходить для щоденного використання.

Активні компоненти
Активні натуральні компоненти на основі природних біополімерів і полісахаридів - камеді сенегальської акації, камеді Rhizobian і високомолекулярної гіалуронової кислоти при нанесенні на поверхню шкіри утворюють полімерну плівку, формують структурну сітку.
Біополімерна плівка при повному висиханні розгладжує зморшки, забезпечує зволоження і створює підтягуючий ефект, що омолоджує. Комплекс гідролізованих протеїнів, найбільш наближених за своїм складом до шкіри та доступних для глибоких шарів, має зволожуючу, живильну та регенеруючу дію, сприяє активізації процесу оновлення клітин.Д-пантенол (провітамін В5) та комплекс вітамінів А, Е, F стимулюють утворення колагену та еластану, зміцнюють шкіру та роблять її більш пружною. Екстракти зеленої кави та перцевої м'яти тонізують та зміцнюють тургор млявої шкіри.

Результат 
Забезпечує гідратацію та підтяжку шкіри обличчя, активізує процес оновлення клітин. При регулярному застосуванні зменшує глибину зморшок.

Склад:
Agua, Acacia Senegal gum (and) Hydrolyzed Rhizobian Gum, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Glycine Soja (Soybean) Protein, Carbopol, Green Coffee Ext-ract, Mentha Piperita Extract, D-Panthenol, Vita-min Complex AEF, Рerfume, Phenonip.

"Мезосироватка для обличчя" експрес-ліфтинг Green Pharm Cosmetic Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.