Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНА КОМПАКТНА КРЕМ-ПУДРА SPF 50+ AVENE SOLAIRES TINTED COMPACT SPF 50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Avene
Тип продукту: Крем-пудра
Виробник: Pierre Fabre
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Тонування
  • Водостійкий
  • Захист від сонця з тональним ефектом
  • Коригуючий та маскуючий догляд
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Гіперчутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Об'єм товару: 10 г
Сонцезахисна компактна крем-пудра SPF 50+ Avene Solaires Tinted Compact SPF 50+ фото
ОПИС

Сонцезахисна компактна крем-пудра SPF 50+ Avene Solaires Tinted Compact SPF 50+

Avene Solaires Tinted Compact - унікальна компактна крем-пудра бежевого відтінку, яка забезпечує ефективний захист від ультрафіолетового проміння (UVB-UVA). Мінеральні фільтри забезпечують високий рівень захисту SPF50+, а компонент претокоферил зміцнює природний бар'єр. Засіб допомагає приховати недосконалість шкіри, вирівнює тон і забезпечує ідеальний матуючий ефект протягом усього дня. Засіб приховує недоліки шкіри, навіть у разі важкої чи нерівної пігментації на обличчі. Вбудоване дзеркальце дозволяє скористатися пудрою у будь-який момент та у будь-якому місці. Укомплектована спонжем для нанесення. Не містить ароматизаторів та хімічних фільтрів. Можна використовувати після косметологічних чи хірургічних процедур. Підходить для чутливої ​​шкіри. Виготовляється вагою 10 гр.

Призначення
Захищає чутливу шкіру обличчя від сонця, маскує дефекти та пігментні плями.

Активні компоненти
Діоксид титану відбиває ультрафіолет.
Оксид цинку захищає від променів УФВ та УФА, бореться з мікробами, знімає запалення, підсушує та абсорбує, є антисептиком. Має зволожуючі та живильні властивості, маскують недоліки, перешкоджає виникненню опіків, подразнень та почервонінь.
Сквален має антигрибкові та антибактеріальні якості, захищає від зовнішніх ушкоджуючих факторів, зберігає гідробаланс, попереджає старіння.
Тальк поглинає надлишки вологи, дезодорує, освіжає та прохолоджує.
Діоксид кремнію характеризується високими здібностями вбирати надлишки себуму та поту, матує поверхню шкіри, сприяє збереженню макіяжу, розсіює світло, згладжує зморшки, маскує невеликі дефекти.
Поліметилметакрилат відноситься до філерів, активує утворення колагенових волокон, коригує шрами та глибокі зморшки.
Бджолиний віск має пом'якшувальну та поживну дію, покращує текстуру, відновлює пошкодження (рани, опіки), попереджає зневоднення та раннє старіння. Надає еластичність та м'якість.
Каприлік / Каприловий тригліцерид бореться із сухістю та відчуттям стягнутості, зменшує випаровування вологи, захищає від зовнішніх агресій.
Токоферол уповільнює старіння, посилює регенерацію, омолоджує, розрівнює рельєфність, підтягує, стимулює підшкірний кровообіг, зміцнює стінки мембран клітин. Крім того, усуває симптоми втоми, виводить токсини, зменшує висипання, зволожує, приводить у норму роботу сальних залоз, усуває лущення та роздратування, заспокоює.
Термальна вода Авен має лікувальні властивості, насичує корисними речовинами.

Результат
Максимально ефективний захист від сонця з тонуючим ефектом. Приємне та безпечне перебування на сонці.

Рекомендації до застосування
Нанести рівномірно на обличчя за 15 хвилин до виходу на сонце.

Склад:
Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Phenyl Trimethicone, Isodecyl Neopentanoate, Squalane, Polyethylene, Talc, Ethylhexyl Hydroxystearate, Silica, Polymethyl Methacrylate, , Microcrystalline Wax/Cire Microcristalline (Cera Microcristallina), Phenoxyethanol Tocopheryl Glucoside, Tribehenin, Triethoxycaprylylsilane, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491), (CI 7747 .

Гіпоалергенно. Некомедогенний. Не містить хімічних фільтрів та ароматизаторів.

Сонцезахисна компактна крем-пудра SPF 50+ Avene Solaires Tinted Compact SPF 50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.