Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДИТЯЧА ЗУБНА ПАСТА "ВЕСЕЛЕ МИШЕНЯ" ВИНОГРАД BIOREPAIR KIDS MILK TEETH

Час застосування: Універсальний
Бренд: Biorepair
Тип продукту: Зубна паста
Виробник: Coswell S.p.A.
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Мас-маркет
  • Доглядова
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • Очищення зубного нальоту
  • Зміцнення емалі
Для кого: Дітям
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Дитяча зубна паста
ОПИС

Дитяча зубна паста "Веселе мишеня" виноград Biorepair Kids Milk Teeth

Зубна паста з приємним виноградним смаком. Не викликає відчуття печіння. Це єдина дитяча зубна паста з гідроксиапатиту (Рідка емаль) в формулі microRepair, яка зміцнює, ремінералізує і захищає дитячі зубки і при цьому не містить фтор. Консистенція густа. Витрата економічний: однієї туби достатньо для 30 днів використання. Форма випуску - туба об'ємом 50 мл.

Призначення
Має корисні, особливо для дитячого віку, властивості: зволожує, насичує ясна вітамінами і необхідними мінералами, має яскраво виражений протикаріозний ефект, нормалізує рівень рН ротової порожнини, також імуностимулюючу дію.

Властивості
Абсолютно безпечна екстрам'яка формула пасти враховує всі фізіологічні особливості дитячої ротової порожнини, ідеально підходить для щоденного догляду за дитячими зубками, починаючи з першого зубчика. Паста дивно приємна на смак, що стимулює дитину до регулярного чищення зубів.

Активні компоненти
До складу пасти входить натуральний екстракт винограду, який містить велику кількість вітамінів (С, Е, Н, групи В), макроелементів (кальцій, магній, фосфор), мікроелементів (йод, залізо, селен).

Результат
Дитячі зубки зберігаються здоровими, красивими і чистими.

Рекомендація до застосування
Видавити пасту на щітку, чистити зуби масажними круговими рухами вранці і ввечері протягом 2-х хвилин. Залишки засобу виполоскати водою і сплюнути.

Курс застосування
Для щоденного використання.

Склад:
Aqua, Glycerin, Zinc Hydroxyapatite *, Sorbitol, PEG-32, Silica, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Vitis Vinifera Juice Extract, Sodium Saccharin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol. * MicroRepair *

Дитяча зубна паста "Веселе мишеня" виноград Biorepair Kids Milk Teeth
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.