Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДИТЯЧИЙ ПЛАСТИР НЕСТАНДАРТНОГО РОЗМІРУ (50 X 6 СМ) MILPLAST KIDS BIG SIZE

Бренд: Milplast
Тип продукту: Пластир
Час застосування: Універсальний
Виробник: EUROSIREL S.P.A.
Вік: 3+
Зона застосування: Тіло
Призначення товару: Захист
Для кого: Дітям
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Дитячий пластир нестандартного розміру (50 x 6 см) Milplast Kids Big Size фото
ОПИС

Дитячий пластир нестандартного розміру (50 x 6 см) Milplast Kids Big Size

Дитячий пластир нестандартного розміру MILPLAST Kids Big Size призначений спеціально для захисту ран великого розміру у дітей. Пластир надійно захищає рани у дітей на колінах, ліктях, а також інших ділянках шкіри, де є травмування нестандартного розміру. Яскраві малюнки на поверхні пластиру відвернуть дитину від больових відчуттів та створять гарний настрій. Пластир MILPLAST® Kids Big Size гіпоалергенний, тому може використовуватися на будь-якій ділянці шкіри та підходить для дітей, схильних до алергічних реакцій. Як і всі пластирі MILPLAST® легко та безболісно видаляється, не залишаючи слідів. Випускається у коробочці з європідвісом, в упаковці 1 шт. - 50 см x 6 см

Призначення
Для надійного захисту ран у дітей на колінах, ліктях, а також на інших ділянках шкіри, де є травмування нестандартного розміру.

Рекомендації до застосування
Очистіть рану та ділянку шкіри навколо неї від забруднень та вологи. Витягніть пластир з упаковки та відріжте смужку необхідного розміру. Зніміть паперові смужки, розмістіть пластир на шкірі і злегка притисніть краї для надійного закріплення.

Увага! Тільки для зовнішнього застосування! Залишати на шкірі не більше 12 годин. Не використовуйте більше двох тижнів без консультації з лікарем.

Склад
Перфорована основа PE з веселими малюнками; не клейка марлева подушечка; гіпоалергенний клейовий шар, за допомогою якого пластир надійно закріплюється та не ковзає; мікроперфорація. Усі матеріали є гіпоалергенними.

Протипоказання
Індивідуальна нестерпність матеріалів. Гіпоалергенність матеріалів знижує можливість прояву алергічних реакцій, але не виключає їх виникнення. Якщо у Вас проявляється підвищена чутливість чи роздратування, негайно припиніть лікування.

Дитячий пластир нестандартного розміру (50 x 6 см) Milplast Kids Big Size
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.