Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ ESTHETIC HOUSE FORMULA EYE CREAM HYALURONIC ACID 95%

Час застосування: Універсальний
Бренд: Esthetic House
Тип продукту: Крем
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: 25+
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зневоднена
  • Суха
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Крем для контуру очей з гіалуроновою кислотою Esthetic House Formula Eye Cream Hyaluronic Acid 95% фото
ОПИС

Крем для контуру очей з гіалуроновою кислотою Esthetic House Formula Eye Cream Hyaluronic Acid 95%

Гіалуронова кислота - справжній еліксир молодості, тому засоби з нею завжди дарують неповторний ефект омолодження. Південнокорейський бренд Esthetic House являє Крем для контуру очей з гіалуроновою кислотою Formula Eye Cream Hyaluronic Acid 95%, який підходить для будь-якої шкіри, але особливо необхідний власницям сухої, комбінованої та збезводненої шкіри. Крем володіє найлегшою текстурою та відмінною поглинаючою здатністю, швидко вступає в реакцію з клітинами шкіри та повністю ними поглинається. Шкіра отримує таку необхідну вологу, яка надійно закріплюється в клітинних мембранах і не випаровується, живить шкіру і надає їй неймовірну м'якість. Засіб на основі гіалуронки надає потужну омолоджуючу дію, протистоїть віковим змінам і розгладжує дрібні зморшки навколо очей. Ніжна шкіра навколо контуру очей страждає від зовнішніх факторів більше ніж на інших ділянках, тому антиоксидантна підтримка їй конче необхідна. Крем Hyaluronic Acid 95% нейтралізує дію окисного стресу, зберігає клітинні структури неушкодженими і відновлює те, що було зруйновано. Потужний ліфтинг-ефект і максимальне зволоження за рахунок високої концентрації гіалуронової кислоти обов'язково порадують вас в будь-який час року. У складі крему також ніацинамід і вітамін В3 (ніацин), які з успіхом освітлюють зони пігментації, позбавляють від темних кіл під очима, вирівнюють тон шкіри і прискорюють процеси регенерації клітин. Крем розроблений для молодої шкіри 25 і старше.

Призначення
Крем для зони навколо очей незамінний при наявності проблем шкіри - вираженій сухості, темних кіл, набряклості, втрати еластичності, зниження захисної функції, лущення, наявності зморшок.

Властивості
Cream Hyaluronic Acid 95% усуває потемніння навколо очей, освіжає і освітлює шкіру, розгладжує дрібні зморшки, перешкоджає утворенню "гусячих лапок" в куточках очей, надає шкірі тонус, еластичність та підвищує місцевий імунітет шкіри.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота - натуральний і потужний зволожувач, який здатний наповнити зморшки зсередини силою і пружністю, вирівняти тон і мікрорельєф, розгладжує ніжні та тонкі ділянки шкіри, надає їй рівний колір, освіжає колір обличчя.
Ніацинамід бореться з пігментними плямами, має розгладжувальні властивості, вирівнює тон і рельєф, надає шкірі пружність та тонус.
Вітамін В3 (нікотинова кислота, або ніацин) володіє відмінною омолоджуючою дією, глибоко живить та тонізує, освіжає, усуває темні кола та знімає припухлість.

Результат
Використання крему з гіалуроновою кислотою Естетік Хаус швидко покращує стан і зовнішній вигляд шкіри по контуру очей, надає ліфтингову та омолоджуючу дію. Шкіра отримує необхідне живлення і зволоження, за рахунок цього крем розгладжує дрібні зморшки і висвітлює темні кола, зменшує пігментацію та знімає набряклість. Шкіра стає більш пружною та свіжою, виглядає молодою та здоровою.

Застосування
Перед нанесенням крему на область навколо очей, необхідно змити макіяж, і очистити шкіру. Трохи крему легкими рухами нанесіть на область навколо очей по масажним лініям (зверху від носа до скроні, знизу - від скроні до носа) і дайте повністю вбратися. Застосовуйте крем двічі на день - вранці та ввечері після процедури очищення. Можна використовувати крем як основу під макіяж очей.

Склад
Water, Dipropylene Glycol, Caprylic / Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Cetyl EthylHexanoate, Niacinamide, Glyceryl Stearate, Dimethicone, PEG-100 Stearate, Beeswax, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Microcrystalline Wax, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Totarol, Allantoin, Decylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Adenosine, Disodium EDTA, Althaea Rosea Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Fragrance.

Крем для контуру очей з гіалуроновою кислотою Esthetic House Formula Eye Cream Hyaluronic Acid 95%
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.