Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЖИВИЛЬНА ТКАНИННА МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З МЕДОМ І ПРОПОЛІСОМ ESTHETIC HOUSE ROYAL PROPOLIS ENRICH HONEY MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Esthetic House
Тип продукту: Маска
Тип маски:
  • Одноразова
  • Тканинна
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: 30+
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Освітлення
  • Тьмяний колір обличчя
  • Ліфтинг
  • Живлення
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зневоднена
  • Суха
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Живильна тканинна маска для обличчя з медом і прополісом Esthetic House Royal Propolis Enrich Honey Mask фото
ОПИС

Живильна тканинна маска для обличчя з медом і прополісом Esthetic House Royal Propolis Enrich Honey Mask

Жіноча шкіра після 30 потребує більш інтенсивного догляду з антивіковим ефектом. Щоб продовжити молодість та підтримати еластичність покриву, варто придбати Живильну тканинну маску для обличчя з медом і прополісом Esthetic House Royal Propolis Enrich Honey Mask. У складі продукту натуральне маточне молочко, яке сприяє омолодженню та оновленню клітинного складу, прополіс для рівної та чистої шкіри, екстракт меду для оптимального зволоження та позбавлення від видимих ​​ознак вікових змін. Маска створена в анатомічній відповідності до форми обличчя, щільно прилягає до шкіри та віддає їй всі поживні речовини. Масочка з прополісом сприяє не тільки підтримання гідроліпідного балансу, покращує якість та зовнішній вигляд шкіри, але і бореться з недоліками епідермісу у вигляді висипів і нерівностей, вирівнює рельєф і розгладжує зморшки. Засіб для інтенсивного омолодження, яке через 20 хвилин використання змінює шкірний покрив в кращу сторону, показує кращий результат на сухій шкірі, позбавленої живлення і вологи. Шкіра стає м'якою, підтягнутою та пружною, помітно розгладжується та випромінює сяйво. Маска призначена для жіночої аудиторії 30+.

Призначення
Тканинне омолодження з прополісом розроблено для позбавлення від сухості, лущення, неоднорідності рельєфу, застосовується для боротьби з ознаками старіння, при втраті колагену, зниження тонусу.

Властивості
Royal Propolis Enrich Honey Mask ефективно запобігає в'яненню шкірного покриву, надає заспокійливу та ліфтингову дію, вирівнює мікрорельєф і розгладжує зморшки, усуває від лущення та сухості, повертає природне сяйво та рівний тон.

Активні компоненти
Маточне молочко надає потужну протекторну дію, зміцнює захисні функції шкіри, підвищує тонус і живить, покращує обмінні процеси в клітинах і мікроциркуляцію крові.
Прополіс прискорює процеси відновлення клітин, очищає шкіру від висипань, знімає роздратування та почервоніння, бореться зі зморшками.
Мед забезпечує глибоке зволоження та повноцінне живлення клітин, прискорює загоєння ранок і запалень, робить шкіру надзвичайно м'якою та підтягнутою.

Результат
Щоб насолоджуватися молодою та сяючою шкірою після 30, виглядати свіжою і доглянутою, рекомендується придбати спеціальний засіб антивікового догляду - маску Естетік Хаус з прополісом і медом. Цей засіб допоможе вам повернути молодість та еластичність вашій шкірі, підвищити тонус і позбавити від дрібних зморшок, наповнити шкіру сяйвом і здоров'ям. Регулярне застосування маски має накопичувальний ефект, допоможе продовжити молодість та не думати про вік, насолоджуватися повнотою життя.

Застосування
Перед використанням омолоджуючої маски очистіть шкіру обличчя. Акуратно прикладіть тканинну основу на поверхню шкіри та залиште на 10-20 хвилин. Після видалення тканини не змивайте залишки активної речовини, дайте можливість есенції повністю вбратися шкірою.

Склад
Water, Glycerin, Niacinamide, Dipropylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Carbomer, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Tromethamine, Royal Jelly Extract, Propolis Extract (500ppm), Honey Extract (500ppm), Caprylhydroxamic Acid, Adenosine, Disodium EDTA, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Geraniol, Citronellol, Benzyl Alcohol, Fragrance.

Живильна тканинна маска для обличчя з медом і прополісом Esthetic House Royal Propolis Enrich Honey Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.