Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧА ТКАНИННА МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ ESTHETIC HOUSE HYALURONIC ACID SUPER AQUA MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Esthetic House
Тип продукту: Маска
Тип маски:
  • Одноразова
  • Тканинна
  • Гіалуронова
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Захист
  • Від подразнення шкіри
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зневоднена
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Зволожуюча тканинна маска для обличчя з гіалуроновою кислотою Esthetic House Hyaluronic Acid Super Aqua Mask фото
ОПИС

Зволожуюча тканинна маска для обличчя з гіалуроновою кислотою Esthetic House Hyaluronic Acid Super Aqua Mask

Під впливом зовнішніх і внутрішніх факторів шкіра може втрачати дорогоцінну вологу, це призводить до втрати еластичності та зниження вироблення колагену. Така шкіра швидше старіє, стає тьмяною та втрачає природну пружність. Щоб підтримувати молодість та сяйво шкіри довше, застосовуйте Зволожуючу тканинну маску для обличчя з гіалуроновою кислотою Esthetic House Hyaluronic Acid Super Aqua Mask. Корейська компанія є лідером в питаннях краси та здоров'я, тому пропонує натуральні дієві продукти. Основа маски - гіалуронова кислота, без якої неможливе продовження молодості та боротьба з сухістю. Гіалуронка забезпечує клітини покриву величезною кількістю вологи, яка повністю поглинається та стимулює вироблення колагенових волокон. Масочка приводить в норму гідроліпідний баланс, розгладжує та підтягує шкіру, підвищує еластичність та пружність, вирівнює тон і рельєфи, швидко насичує шкіру вологою та позбавляє від дрібних зморшок. Тканинна основа має анатомічну форму, це полегшує використання продукту. Успішно застосовується на жіночу шкіру, схильної до сухості, підходить для чутливої ​​шкіри, вік застосування з 18 років.

Призначення
Hyaluronic Acid Super Aqua Mask розроблена для шкірного покриву, схильного до сухості та подразнень, при нестачі вологи, поживних речовин, почуття стягнутості, схильності до лущення.

Властивості
Маска з гіалуронкой від Esthetic House ефективно наповнює покриви вологою та вітамінами, допомагає повернути тонус, еластичність, повертає натуральний колір, покращує мікрорельєф і розгладжує зморшки.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота - джерело вологи, глибоко проникає в клітинні тканини та наповнює життям, заповнює пори та зморшки зсередини, розгладжуючи рельєфні ділянки, призводить шкіру в ідеальний стан.
Ніацинамід сприяє повному відновленню гідроліпідного бар'єру, покращує колір обличчя, додає здоровий колір.
Колаген перешкоджає розвитку вікових змін, утворення зморшок і пігментних плям, розгладжує та підтягує шкіру.
Алантоїн перешкоджає пересушуванню, усуває лущення і сухість.
Аденозин інтенсивно омолоджує клітини і розгладжує зморшки, шкіра стає м'якішою і світлішою.

Результат
Масочка з гіалуроновою кислотою рекомендована до покупки, якщо необхідно швидко привести в порядок суху шкіру. Регулярне використання допомагає вирішити проблеми епідермісу, викликані лущенням і сухістю, шкіра стає гладкою та рівною, йдуть пігментні плями, освітлюється і вирівнюється загальний тон, поліпшується мікрорельєф, покрив ніби наповнюється зсередини силою та молодістю.

Застосування
Тканинна маска накладається на чистий покрив. Масочка активно працює протягом 10-20 хв, після закінчення часу акуратно зніміть її та дайте вбратися залишкам концентрату. Не змивати!

Склад
Water, Glycerin, Niacinamide, Hydrolyzed Collagen, Dipropylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Carbomer, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Butylene Glycol, Tromethamine, Caprylhydroxamic Acid, Adenosine, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA , Sodium Hyaluronate (150ppm), Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Citronellol, Isoeugenol, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Fragrance.

Зволожуюча тканинна маска для обличчя з гіалуроновою кислотою Esthetic House Hyaluronic Acid Super Aqua Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.