Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АКТИВНИЙ КРЕМ З РЕТИНОЛОМ CHRISTINA RETINOL E ACTIVE CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Виробник: CHRISTINA
Вік: 30+
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Від зморшок
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Активний крем з ретинолом Christina Retinol E Active Cream фото
ОПИС

Активний крем з ретинолом Christina Retinol E Active Cream

З віком шкіра все більше схильна до зовнішнього впливу, вона втрачає пружність і еластичність і потребує більш ретельного догляду та додаткового харчування. Легко протистояти віковим змінам та підтримувати молодість особи з активним кремом з ретинолом від ізраїльської компанії Christina. Випускається у тубі об'ємом 30 мл.

Призначення
Ефективно бореться з першими проявами в'янення, сприяє розгладжуванню текстури шкіри, освітленню та вирівнюванню природного кольору обличчя.

Властивості
Формула крему Christina Retinol E Active Cream багата на вітаміни і натуральні масла. До її складу входить новітня розробка у сфері косметології – Дексол A – активна похідна вітаміну А, яка значно покращує тонус шкіри та підвищує пружність. Активний крем також містить вітаміни Е та С, які сприяють омолодженню шкіри та зменшенню пігментації.

Результат
Очевидний результат можна спостерігати вже після 8-12 тижнів регулярного використання крему.

Рекомендація до застосування
Наносьте крем від компанії Христина ввечері на чисту суху шкіру, уникаючи області навколо рота та очей.

Важливо, що в перші 4-5 днів спостерігається лущення, підвищена чутливість та сухість шкіри. Потім ці явища минають. Якщо вони небажані або завдають дискомфорту, слід зменшити кількість застосування препарату, використовувати його через 1-2 дні, або наносити лише на проблемні зони.

Склад:
Deionized Water (Aqua), Cetearyl Ethylhexanoate, Mineral Oil, Polyglyceryl-3 Oleate, Glycerin, Petrolatum, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Hydrogenated Castor Oil, Microcrystalline Wax, Dimethicone, Citric Acid, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Активний крем з ретинолом Christina Retinol E Active Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.