Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОСВІЖАЮЧИЙ СПРЕЙ З ЕКСТРАКТОМ ТРОЯНДИ CHRISTINA MUSE ROSE EXTRACT SPLASH

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Спрей
Виробник: CHRISTINA
Вік: 25+
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Зміцнення
  • Від подразнення шкіри
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Освіжаючий спрей з екстрактом троянди Christina Muse Rose Extract Splash фото
ОПИС

Освіжаючий спрей з екстрактом троянди Christina Muse Rose Extract Splash

Освіжаючий спрей з екстрактом троянди від експертів ізраїльської компанії Christina розроблений для найбільш ефективного та дбайливого догляду за шкірою. Його дія спрямована на усунення подразнення та почервоніння після проведення пілінгових процедур. Спрей заспокоює та освіжає шкіру та сприяє її зміцненню. Засіб ідеально підходить для обробки шкіри після глибокого очищення, готового до найбільш ефективного сприйняття зволожуючих та корисних активних компонентів. Має яскраво виражені протизапальні та імунопідвищуючі властивості, забезпечує відчуття приємної свіжості. Випускається обсягом 150 мл

Призначення
Зволожує, дарує відчуття чистоти та свіжості. Знімає подразнення та почервоніння. Прискорює загоєння ушкоджень.

Властивості
Посилена зволожуюча дія досягається завдяки поєднанню гіалуронової кислоти та сечовини, які притягують та утримують молекули води. Рожева вода і екстракт листя знеболювальної шарівниці мають протизапальну властивість, що допоможе заспокоїти шкіру і зменшити почервоніння та подразнення. Засіб допоможе швидко відновити рівень зволоженості шкіри, зняти подразнення та освіжити її.

Активні компоненти
Рожева вода, сечовина, екстракт листя знеболювальної шарівниці (Globularia alypum), алантоїн, ментіллактат, гіалуронова кислота.

Результат
Шкіра помітно омолоджується, сяє здоров'ям та свіжістю.

Рекомендація до застосування
Розпорошіть препарат з відстані 20-30 см від поверхні шкіри. Зверху покрийте шкіру денним чи нічним кремом.

Склад:
Deionized water (Aqua), Glycerin, SD Alcohol 40, Rosa Gallica Flower Extract, Globularia Alypum Leaf Extract, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium hyaluronate, Urea, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, PEG-40 Castor Oil, Anhydroxylitol, Xylitol, Xylitylglucoside, Perfume, Allantoin, Chlorphenesin, Disodium EDTA, D&C Red NO. 33 (Cl 17200), Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Citronnellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linalool.

Освіжаючий спрей з екстрактом троянди Christina Muse Rose Extract Splash
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.