Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА "ДОСКОНАЛИЙ КОНТУР" CHRISTINA FOREVER YOUNG ABSOLUTE CONTOUR SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Сироватка
Виробник: CHRISTINA
Вік: 25+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Для пружності шкіри
  • Мімічні зморшки
  • Зміна овалу обличчя
  • Ліфтинг
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Сироватка
ОПИС

Сироватка "Досконалий контур" Christina Forever Young Absolute Contour Serum

Сироватка від бренду Christina — потужний догляд за шкірою, що зміцнює і омолоджує. Її дія спрямована на оновлення та зміну контуру обличчя, а також на підвищення пружності та еластичності епідермісу. Інтенсивна сироватка повертає еластичність та пружність шкірі, нові пептиди зміцнюють контур обличчя. Препарат глибоко зволожує мінерали, що входять до складу, і поживні речовини зменшують вираженість зморшок і прояв птозу. Підійде для всіх типів шкіри та рекомендується до використання жінкам після 25 років. Випускається у скляній упаковці з ергономічним дозатором-насосом. Об'єм 30 мл.

Призначення
Має антивікові властивості, мінімізує видимість зморшок, підвищує тонус шкіри. Відновлює пружність та еластичність, нормалізує гідроліпідний баланс.

Активні компоненти
Контурний пептид – стимулює вироблення прогерину, зміцнює еластинові волокна, підвищує пружність та еластичність, уповільнює процеси старіння та запобігає провисанню.
Зміцнюючий пептид – посилює зв'язки між фібробластами та ECM, активує синтез колагену I та VI типів, зменшує видимість вікових ліній, носогубних складок та зморшок «маріонетки».
Ботуліноподібний пептид – впливає на нейрони шкіри для покращення ботулінічного ефекту, завдяки цьому розслаблюючи мускулатуру обличчя та перешкоджаючи появі мімічних зморшок.
Вуглеводний комплекс Moist+ - глибоко та миттєво зволожує, підтримуючи оптимальний рівень гідробалансу протягом 72 годин. Він зміцнює захисний бар'єр, заспокоює роздратування та знімає дискомфорт.

Результат
Помітний результат догляду – пружна та підтягнута шкіра.

Рекомендації до застосування
Нанесіть кілька крапель на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте, зробіть легкий масаж.

Склад:
Acetyl Hexapeptide-8, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Citric Acid, Dextran , Ethylhexylglycerin, Glucose, Glycerin, Lecithin, Methyl gluceth-20, Phenoxyethanol, Polyvinyl Alcohol, Propanediol, Resveratrol, Saccharide Isomerate, Sodium Acrylate Copolymer, Sodium Citrate, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Deionized water (Aqua), Fucus Vesiculosus Extract, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer, Magnesium PCA, Manganese PCA, N-Prolyl Palmitoyl Tripeptide-56 Acetate, Palmitoyl Heptapeptide-18, Pentylene Glycol, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Zinc PCA, Calcium PCA, Palmitoyl Hexapeptide-52.

Сироватка "Досконалий контур" Christina Forever Young Absolute Contour Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.