Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ НОРМАЛЬНОЇ ТА КОМБІНОВАНОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ IVATHERM AQUAFIL HYDRA LIGHT CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Крем
Виробник: Ivatherm
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Матування
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Комбінована
  • Нормальна
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Зволожуючий крем для чутливої нормальної та комбінованої шкіри обличчя Ivatherm Aquafil Hydra Light Cream фото
ОПИС

Зволожуючий крем для чутливої нормальної та комбінованої шкіри обличчя Ivatherm Aquafil Hydra Light Cream

Aquafil Hydra Light – легкий зволожуючий крем для нормальної та комбінованої шкіри, який забезпечує миттєве зволоження завдяки дуже легкій та рідкій текстурі. При щоденному використанні допомагає шкірі краще підтримувати баланс вологи, вона стає пружною та еластичною. Засіб містить інноваційний інгредієнт Aquaphyline® – аквапорини, що мають інтенсивний зволожуючий ефект як глибоко всередині шкіри, так і зовні. Випускається у баночці об'ємом 50 мл.

Призначення
Зволоження, відновлення чутливої, нормальної та комбінованої шкіри обличчя, зневодненої внаслідок фізіологічних причин чи агресії навколишнього середовища.

Властивості:

  • Інтенсивне зволоження зсередини назовні.
  • Відновлює еластичність шкіри.
  • Запобігає появі зморшок.
  • Легка текстура, адаптована для нормальної та комбінованої шкіри.

Активні компоненти
Термальна вода Herculane має доведені протизапальні властивості та показана для чутливої та реактивної шкіри. Заспокоює шкіру і чинить антиподразнюючу дію.
Aquaphyline®, отриманий з диких фіалок триколірних (Віола Триколор), має сильний зволожуючий ефект завдяки двом механізмам: синтезу аквапоринів (збільшення числа міжклітинних каналів, через які циркулює вода) та збільшення кількості гіалуронової кислоти, відомої як "молекулярна губка" шкіри.
5-Alpha avocuta®, виготовлений з плодів авокадо, зменшує вироблення шкірного сала та матує блискучі ділянки обличчя, інгібуючи 5-альфа-редуктазу – фермент, який каталізує метаболізм тестостерону до дигідротестостерону, стимулюючи роботу сальних залоз.
Альфабісаболол, отриманий з Vanillomopsis Erythropapa (амазонське лісове дерево), має сильну протизапальну дію. Будучи натуральним екстрактом, він не має алергічної дії.
Олія жожоба – натуральний інгредієнт, отриманий із насіння рослини жожоба, який інтенсивно зволожує та захищає, а також допомагає шкірі зберігати еластичність.

Рекомендації до застосування
Наносьте крем вранці та ввечері на чисту шкіру обличчя, шиї та контуру очей. Чудова основа під макіяж.

Склад:
Aqua (Water), Propanediol, Glycerin, Isohexadecane, PEG-8, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cyclopentasiloxane, C12-16 Alcohols, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Cyclohexasiloxane, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Butyl Avocadate, Phenoxyethanol, Hydrogenated Lecithin, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Parfum (Fragrance), Bisabolol, Chlorphenesin, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Disodium EDTA, Silica, Viola Tricolor Extract, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tocopherol [15033.08 BIS]

Гіпоалергенно. Протестовано під контролем дерматологів.

Зволожуючий крем для чутливої нормальної та комбінованої шкіри обличчя Ivatherm Aquafil Hydra Light Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.