Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РЕЗИНКА-СТРІЧКА ДЛЯ ВОЛОССЯ INVISIBOBBLE WRAPSTAR MACHU PEACHU

Бренд: Invisibobble
Тип аксесуара: Заколка для волосся
Виробник: New Flag GmbH
Класифікація: Мідл-маркет
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару: 1 шт
Резинка-стрічка для волосся Invisibobble Wrapstar Machu Peachu фото
ОПИС

Резинка-стрічка для волосся Invisibobble Wrapstar Machu Peachu

Якщо ви мрієте легко та швидко створювати стильну та красиву зачіску, то резинка-стрічка Invisibobble Wrapstar Machu Peachu допоможе втілити вашу мрію у реальність. 

Аксесуар дуже легкий у застосуванні, не потребує додаткових шпильок. Класична резинка Invisibobble доповнена бавовняною стрічкою елегантного червоного кольору, яка легко перетворюється на бантик та приховує резинку від сторонніх очей. 

Особливістю всіх продуктів компанії Invisibobble є їх надійність, безпека та практичність. Резинка-стрічка не стягує волоски, не вириває їх, не травмує волосяні цибулини, не створює небезпечного натягу та не призводить до порушення структури волосся. Вона легко знімається, без болю та зайвих зусиль. 

Резинка не розтягується навіть після багаторазового застосування, а стрічка не полиняє та не втратить свій яскравий колір навіть після прання.

Спосіб застосування
Дістати аксесуар з упаковки та за його допомогою сформувати зачіску.

Резинка-стрічка для волосся Invisibobble Wrapstar Machu Peachu
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.