Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОЖИВНИЙ ФІЛЛЕР ДЛЯ ВОЛОССЯ З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ FARMSTAY HYALURONIC ACID SUPER AQUA HAIR FILLER

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Філер
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Від посіченого волосся
  • Пом'якшення
  • Зміцнення
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Поживний філлер для волосся з гіалуроновою кислотою FarmStay Hyaluronic Acid Super Aqua Hair Filler фото
ОПИС

Поживний філлер для волосся з гіалуроновою кислотою FarmStay Hyaluronic Acid Super Aqua Hair Filler

Поживний філлер для волосся з гіалуроновою кислотою FarmStay Hyaluronic Acid Super Aqua Hair Filler надає супер-потужну зволожуючу і відновлюючу дію на тонке, пересушене і посічене волосся, що втратило здорове сяйво. Філер утворює кремову консистенцію, яка швидко і глибоко живить, бореться з лусочками, надає доглянутий вигляд, оздоровлює і повертає сяйво.

Призначення
Потужна гідратація;
Ефективне відновлення;
Глибока живильна дія;
Насичення вітамінами і мікроелементами;
Волосся легше укладається, стає гладеньким.

Властивості
Філер підходить для всіх типів волосся, особливо впливає на сухе і тьмяне волосся, підвищує їх тонус, посилює еластичність, відновлює, позбавляє від розпушування, робить гладким, слухняним, сильним.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота основа молодості і здорового блиску, насичує вологою по всій довжині, допомагає зв'язати молекули води і зберегти в клітинах, підвищує пружність і еластичність волосся.
Протеїни шовку кондиціонують, додають гладкість і сяйво.
Колаген відновлює структури, підсилює пружність, запаює лусочки.

Результат
Філер чинить швидку і ефективну дію, повертає волоссю життєву силу, гладкість, робить його слухняним, гладким, живим і здоровим, прискорює ріст і покращує текстуру, стимулює регенерацію від коренів, допомагає зберегти молодість.

Застосування
Філер наносять на чисті підсушені пасма. Змішують вміст ампули з водою в рівних пропорціях і розподіляють на всю довжину волосся, починаючи від коренів. На довге волосся взяти 2 ампули. Зібрати пасма на голові або заховати під шапочку для посилення ефекту. Час впливу засобу близько 20 хвилин. Потім сполоснути волосся чистою проточною водою.

Склад
Propylene Glycol, Alcohol, Myristyl Alcohol, Water, Cyclopentasiloxane, Steartrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Sodium Lactate, Fragrance, Isopropyl Alcohol, Menthol, Salicylic Acid, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Silk, Glycerin, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Arginine, Centella Asiatica Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hyaluronic Acid (1300ppm).

Поживний філлер для волосся з гіалуроновою кислотою FarmStay Hyaluronic Acid Super Aqua Hair Filler
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.