Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГІДРОГЕЛЕВІ ПАТЧІ ДЛЯ ПОВІК З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ ESTHETIC HOUSE HYALURONIC ACID HYDROGEL EYE PATCH

Час застосування: Універсальний
Бренд: Esthetic House
Тип продукту: Патчі
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: 25+
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Тонізація
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Гідрогелеві патчі для повік з гіалуроновою кислотою Esthetic House Hyaluronic Acid Hydrogel Eye Patch фото
ОПИС

Гідрогелеві патчі для повік з гіалуроновою кислотою Esthetic House Hyaluronic Acid Hydrogel Eye Patch

Іноді після пробудження набряклість і тьмяний колір шкіри змушує відвернутися від дзеркала. Але виправити подібну ситуацію можна швидким і надійним способом - купити Гідрогелеві патчі для повік з гіалуроновою кислотою Esthetic House Hyaluronic Acid Hydrogel Eye Patch виробництва Південної Кореї. Ці чудові пелюсточки, просочені цілющим бальзамом, ефективно та надовго освіжають шкіру під очима та повертають їй квітучий вигляд і чудовий тонус. Б'юті-патчі з гіалуронкой - це знахідка для сучасної жінки, чий ритм життя іноді дуже важко поєднати з природою. Гіалуронова кислота справжня чарівниця для жіночої шкіри, особливо, коли у віці близько 25 років можуть з'явитися перші ознаки старіння. Гіалуронка неймовірним чином проникає вглиб клітин, насичує їх живильною вологою, стимулює вироблення власного колагену та відчутно підтягує шкіру повік. Поряд з іншими активними інгредієнтами зволожуючих патчів від Esthetic House, вона сприяє підтримці природного балансу вологи, допомагає зберегти вологу всередині клітинних мембран, наповнює шкіру сяйвом і шовковистою текстурою. Тепер шкіра навколо очей надовго залишиться свіжою та гладкою на заздрість подругам. Патчі призначені для догляду за жіночою шкірою після 25 років. Можна використовувати для будь-якого типу шкіри.

Призначення
Hyaluronic Acid Hydrogel Eye Patch рекомендують застосовувати на зневоднену шкіру повік, при набряках та втрати тонусу, перших вікових ознаках, зниженні еластичності, запальних процесах і подразненнях.

Властивості
Гіалуронові патчі забезпечують живлення та зволоження клітин на глибинному рівні, підвищують тургор і пружність покриву, допомагають зняти лущення, потемніння та набряки.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота відповідає за оптимальний рівень зволоження та збереження надходження вологи всередину клітин, вона "запечатує" вологу та не дає їй випаровуватися, розгладжує шкіру, вирівнює тон і рельєф.
Червоні водорості оберігають від окисного стресу, оновлюють клітини, підсилюють захисні властивості шкіри.
Алое Вера загоює, сприяє зволоженню, тонізації та підвищує м'якість.
Екстракти рослин (ромашки, троянди, евкаліпта, камелії) дарують свіжість та підвищують тонус шкіри, перешкоджають руйнуванню клітин радикалами, позбавляють від дерматологічних проблем, усувають "гусячі лапки".
Колаген і екстракт шовку вирівнюють текстуру та підтримують молодість шкіри надовго.

Результат
Швидкий ефект від використання патчів з гіалуронкою помітний з перших застосувань - знімаються почервоніння та роздратування, знижується рівень запалень, шкіра освітлюється та вирівнюється, йдуть темні кола та припухлість, дрібні зморшки заповнюються зсередини та вирівнюються. Стан і вид покриву помітно покращуються - зникає ранкова набряклість, йде втомлений вигляд і в'ялість, шкіра випромінює сяйво та енергію.

Застосування
Якщо ви вирішили застосувати чарівні гіалуронові пелюстки, очистіть та просушіть покрив. Нанесіть патчі на зони, які потребують інтенсивного зволоження та відновлення, щільно притиснувши їх подушечками пальців. Час сеансу - 20-30 хвилин. Після видалення пелюсток не змивати залишки активної речовини, дайте повністю вбратися в шкіру. Можна вмасажувати концентрат легким поплескуванням.

Склад
Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Carrageenan, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Butylene Glycol, Glucose, Potassium Chloride, Hydroxyethylecellulose, Sodium Hyaluronate (1,000mg), Mica, CyamopsisTetragonoloba (Guar) Gum, Ethylhexylglycerin, Fragrance, Disodium EDTA, Adenosine, Algae Extract, Citrus Unshiu Peel Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, PunicaGranatum Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Hydrolyzed Collagen, Glycine Soja ( Soybean) Phytoplacenta Extract, Rose Extract, Beta-Glucan, Hydrolyzed Silk

Гідрогелеві патчі для повік з гіалуроновою кислотою Esthetic House Hyaluronic Acid Hydrogel Eye Patch
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.