Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ З ГРАНАТОМ З ВІДТІНКОМ APIVITA LIP CARE WITH POMEGRANATE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Апівіта
Тип продукту: Бальзам для губ
Виробник: Apivita
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Губи
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Захист
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Бальзам для губ з гранатом з відтінком Apivita Lip Care with Pomegranate фото
ОПИС

Бальзам для губ з гранатом з відтінком Apivita Lip Care with Pomegranate

Зволожуючий догляд за губами з гранатом підкреслює природний колір губ, зволожує та пом'якшує шкіру. На 98% має натуральний склад. Має фруктовий аромат. Може замінити помаду у повсякденному використанні, надаючи губам природного світло-рожевого відтінку. Випускається в твердій формі в симпатичному тюбику з системою, що викручується. Об'єм 4,4г. Не містить шкідливих компонентів. Протестовано дерматологами.

Призначення
Бальзам призначений для постійного догляду за шкірою губ. Забезпечує її живлення та зволоження. Підходить для будь-якого типу шкіри.

Властивості
Засіб чудово лягає не залишаючи неприємних відчуттів і липкості, має приємний фруктовий аромат і ніжну текстуру. Після нанесення губи набувають блиску та кольору. Надає губам природного рожевого відтінку. Шкіра стає м'якою та зволоженою, отримуючи необхідне живлення та відновлення.

Активні компоненти
Гранат забезпечує протизапальну та загоювальну дію, багатий антиоксидантами. Плід гранату містить мінерали, дубильні речовини, вітаміни C і B, а також лимонну кислоту та цитрат натрію, які традиційно використовуються для лікування шкірних захворювань. Гранат широко використовується як в'яжучий інгредієнт, має протизапальні, зволожуючі, тонізуючі та антиоксидантні властивості.
Оливкова, касторова олія, олія какао, ши та жожоба забезпечують необхідне зволоження та харчування, пом'якшуючи та розгладжуючи шкіру губ.
Бджолиний віск має відновлюючі властивості.
Комплекс вітамінів С, Е і F захищає губи від несприятливого впливу, має тонізуючі властивості.
Органічна ефірна олія герані зволожує та заспокоює.

Результат
Ви отримаєте відчуття комфорту та блиск губ протягом усього дня.

Рекомендація щодо застосування
Поступово нанести на поверхню губ.

Курс застосування
Для кращого ефекту застосовуйте щодня за необхідності.

Склад:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Oleyl Alcohol, Diisopropyl Dimer Dilinoleate, Candelilla Cera (Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax), Copernicia Cerifera (Carnauba) Cera (Wax), Glyceryl Abietate, Cetyl Esters, Buty Cacao (Cocoa) Seed Butter, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Jojoba Esters, Cera Alba (Beeswax), Aroma (Flavor), Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Hydrogenated Olive Oil Cetyl Esters, Punica Granatum Seed Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sorbic Acid, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Phytosterols, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ammonium Glycyrrhizate, Rolinec Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol, Pelargonium Graveolens Flower Oil*, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, CI 15850 (Red 7 Lake).
від certified organic cultivation.

Бальзам для губ з гранатом з відтінком Apivita Lip Care with Pomegranate
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.