Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

EXOMEGA CONTROL ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ 2-В-1 ПОМ'ЯКШУЮЧИЙ A-DERMA EXOMEGA CONTROL 2-IN-1

Час застосування: Універсальний
Бренд: A-Derma
Тип продукту: Гель
Виробник: Pierre Fabre
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Волосся
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Проти свербежу
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Схильна до атопії
  • Суха
Країна реєстрації: Франція
Exomega Control Гель для душу 2-в-1 пом'якшуючий A-Derma Exomega Control 2-in-1 фото
ОПИС

Exomega Control Гель для душу 2-в-1 пом'якшуючий A-Derma Exomega Control 2-in-1

Гель ЕКЗОМЕГА 2 в 1 пом'якшуючий очищувальний A-Derma Exomega Control 2-in-1 це унікальна розробка французьких дерматологів у сфері догляду за сухою та атопічною шкірою. Гель підходить для очищення тіла і волосся, не дратує шкіру голови, пом'якшує шкірний покрив і волосся, ефективно знімає подразнення та допомагає боротися з дерматитом, знижує відчуття сухості та свербежу, зменшує прояви атопії та прискорює загоєння подразнень. Основа гелю - витяжка з пагонів вівса особливого сорту Rhealba ефективно бореться з подразненнями та посилює регенерацію клітин, заспокоює шкірний покрив, пом'якшує та насичує його антиоксидантами, підвищує захисні сили шкіри та волосся, не дратує очі. Формула гелю 2 в 1 гіпоалергенна, не викликає подразнення слизової оболонки очей, підходить для всієї родини та дитячої шкіри та волосся. Випускається в обсязі 200 мл.

Призначення
Підвищує гідратацію;
Посилює захисні сили шкіри;
Підвищує тонус;
Оптимальне живлення клітин;
Пом'якшує та прискорює регенерацію;
Заспокійливий ефект;
Очищає шкіру та волосся, гіпоалергенно.

Властивості
Гель 2 в 1 інтенсивно зволожує та живить шкіру тіла та голови, ретельно очищує волосся та покриви від забруднень, допомагає боротися зі шкірними висипаннями та захворюваннями, знімає реакції запалення, дарує шкірі відчуття свіжості та чистоти, посилює захисний бар'єр.

Активні компоненти
Витяжка з вівсяних пагонів Реальба зменшує подразнення шкіри, знімає запалення, лущення та сухість, зволожує, живить, прискорює відновлення та регенерацію клітин, дарує здоровий колір.
Жирні кислоти Омега-6 з філаггрином стимулюють природні внутрішньоклітинні процеси обміну речовин і регенерації, підвищують тонус, відновлюють гідроліпідний бар'єр, підсилюють гідратацію і перешкоджають випаровуванню вологи.
Гліцерин і Токоферол посилюють захисні властивості шкіри, забезпечують антиоксидантний захист, підтримують оптимальний рівень гідратації, утворюють захисну плівку проти випаровування вологи, допомагають зберегти пружність, роблять шкіру м'якою, а волосся шовковистим і блискучим.

Результат
Гель з функцією шампуню на тривалий час допомагає зберегти свіжість і чистоту шкіри і волосся, зняти подразнення після грубої води або сонячних променів, знизити больові відчуття і повернути шкірі м'якість, гладкість, природний зовнішній вигляд, зробити волосся м'яким і шовковистим, чистим і пружним.

Рекомендації до застосування
Небагато гелю нанести на вологу шкіру та волосся, злегка помасажувати, потім ретельно змити проточною водою.

Склад:
Aqua (Water), Glycerin, Coco-Glucoside, Ceteareth-60, Myristyl Alcohol, Zinc Coceth Sulfate, Sodium Cocamphoacetate, Polysorbate 20, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Glyceryl Oleate, Citric Acid,10-Hydroxydecenoic Acid, Avena Sativa (Oat) Leaf/Stem Extract, (Avena Sativa Leaf Stem Extract)*, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Fragrance (Parfum), Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Laureth-3 Maleic Acid, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil (Oenothera Biennis Oil), Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Tocopherol.

Exomega Control Гель для душу 2-в-1 пом'якшуючий A-Derma Exomega Control 2-in-1
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.