Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ-ОПОЛІСКУВАЧ З ЕКСТРАКТОМ РОМАШКИ KLORANE CONDITIONER WITH CHAMOMILE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Klorane
Тип продукту: Бальзам
Тип волосся:
  • Світлі
  • Для всіх типів
Виробник: Pierre Fabre
Вік: 3+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Для блиску
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Бальзам-ополіскувач з екстрактом ромашки Klorane Conditioner With Chamomile фото
ОПИС

Бальзам-ополіскувач з екстрактом ромашки Klorane Conditioner With Chamomile

Цей бальзам-ополіскувач з розкішною текстурою відновлює світле волосся, робить його яскравим і полегшує розчісування. Надає природному сяйві, відновлює блиск, м'якість та шовковистість волосся. Дозволено застосовувати для дітей від 3 років. Підходить для натурального світлого волосся, фарбованого та освітленого волосся.

Призначення
Полегшує розчісування волосся, робить його легким, слухняним і шовковистим.

Властивості
Екстракт ромашки, що є у складі кондиціонера, містить особливий компонент — апігенін. Саме він легко забарвлює світле волосся у золотистий відтінок, не проникаючи всередину структури. В результаті освітлене або натуральне світле волосся набуває красивого сяйва. Крім того, ромашка надає потужну протизапальну дію на шкіру голови та підвищує її захисний бар'єр.

Результат
Волосся наповнюється світлом і стає блискучим, м'яким і шовковистим.

Рекомендація до застосування
Після використання шампуню нанести бальзам-ополіскувач по всій довжині волосся та на кінчики. Залишити на 2-3 хвилини, потім змити. При попаданні у вічі ретельно промити водою.

Склад:
Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Dicaprylyl Carbonate, Behenamidopropyl Dimethylalamine, Propylene Glycol, Ceteareth-33, Lactic Acid, Chamomila Recutita (Matricaria) Flower Extract (Chamomila Recutita Flower Extract), Fragrance (Parfum), Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Tetrasodium Edta, Tocopherol, Trisodium Ethylene Diamine, Dissucinate Yellow 5 (CI 19140), Yellow 6 (CI 15985).

Бальзам-ополіскувач з екстрактом ромашки Klorane Conditioner With Chamomile
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.