Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ З МІНЕРАЛЬНИМ ЕКРАНОМ SPF 50+ AVENE SOLAIRES MINERAL CREAM SPF 50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Avene
Тип продукту: Крем
Виробник: Pierre Fabre
Вік: 3+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
  • Від подразнення шкіри
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сонцезахисний крем з мінеральним екраном SPF 50+ Avene Solaires Mineral Cream SPF 50+ фото
ОПИС

Сонцезахисний крем з мінеральним екраном SPF 50+ Avene Solaires Mineral Cream SPF 50+

Дерматологічні лабораторії Avène прагнуть забезпечити найкращий захист від сонця для шкіри, при цьому скоротити до мінімуму вплив на навколишнє середовище. Сонцезахисний крем з мінеральним екраном - засіб з дуже високим ступенем захисту від UVA та UVB променів з SPF 50+, розроблений для того, щоб забезпечити особливо чутливій шкірі максимально високий ступінь захисту під час перебування на сонці. Створений на основі цілющої термальної води Авен без використання ароматизаторів та хімічних фільтрів. Гіпоалергенний та водостійкий крем є просто ідеальним засобом для чутливої ​​шкіри дорослих та дітей, для шкіри гіперчутливої ​​до хімічних фільтрів та ароматизаторів, а також для захисту шрамів та свіжих рубців, що з'явилися на шкірі після дерматологічних процедур та хірургічних втручань. Випускається у тубі, об'єм 50 мл.

Призначення
Захист від сонця. Має високий ступінь переносимості. Водостійкий.

Активні компоненти
Мінеральний екран забезпечує високий захист від UVA та UVB променів, який є максимально тривалим за часом через високу фотостійкість, а також має стійкість до поту та води.
Пре-токоферил нейтралізує несприятливу дію вільних радикалів.
Термальна вода Avene має чудові заспокійливі і зволожуючі властивості.

Результат
Максимально ефективний захист від сонця. Приємне та безпечне перебування на сонці.

Рекомендації до застосування
Нанесіть потрібну кількість крему на шкіру безпосередньо перед виходом на сонце. Часто повторюйте нанесення за тривалого впливу сонця, а також після купання. Використання цього засобу не повинно бути приводом для тривалішого перебування на сонці. Уникайте перебування на сонці з полудня до 16 год. Сонячні опіки небезпечні, особливо для дітей.

Склад:
Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua). Titanium Dioxide. Isodecyl Neopentanoate. Triethylhexanoin. C12-15 Alkyl Benzoate. Cyclomethicone. C30-45 Alkyl Methicone. Glycerin. Polyglyceryl-4 Isostearate. Cetyl Peg/ppg-10/1 Dimethicone. Hexyl Laurate. Alumina. Water (Aqua). Stearic Acid. Caprylic/capric Triglyceride. Caprylyl Glycol. Disodium Edta. Iron Oxides (Ci 77492). Iron Oxides (Ci 77491). Octyldodecanol. Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate. Silica Dimethyl Silylate. Sodium Chloride. Sodium Myristoyl Glutamate. Sorbic Acid. Tocopheryl Glucoside. Triethoxycaprylylsilane. Xanthan Gum.

Водостійкість. Фотостабільність. Гіпоалергенно. Не містить хімічних фільтрів, парабенів, ароматизаторів.

Сонцезахисний крем з мінеральним екраном SPF 50+ Avene Solaires Mineral Cream SPF 50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.