Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ГЕЛЬ 3 В 1 AVENE HYDRANCE AQUA GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Avene
Тип продукту: Гель
Виробник: Pierre Fabre
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Набряклість
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зневоднена
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Зволожуючий гель 3 в 1 Avene Hydrance Aqua Gel фото
ОПИС

Зволожуючий гель 3 в 1 Avene Hydrance Aqua Gel

Влітку навіть суха шкіра вимагає не менше уваги ніж узимку і при недостатньому зволоженні миттєво з'являється дискомфорт, лущення та почервоніння. Але в літню спеку багато засобів, які були настільки ефективні в іншу пору року, влітку стають занадто важкими і користуватися ними просто не комфортно. Що ж робити? Необхідно шукати засіб, що має легку текстуру, але при цьому ефективно зволожує навіть саму суху шкіру і в ідеалі ще й замінює сироватку, крем для очей і маску. Зволожуючий гель Hydrance Aqua - це багатофункціональний догляд 3 в 1, який відповідає головним потребам шкіри та сучасному темпу життя завдяки своїм властивостям. З першого дотику ви відчуваєте свіжість гелевої текстури, яка «перетворюється на воду» при контакті зі шкірою, створюючи відчуття водної вуалі на шкірі. Підходить для всіх типів зневодненої чутливої ​​шкіри. Рекомендована вікова категорія 18+. Випускається в баночці із пластиковою лопаткою, об'єм 50 мл.

Призначення
Глибоко та інтенсивно зволожує та живить шкіру, надає їй м'якість, шовковистість та відчуття абсолютного комфорту. Має протизапальні властивості, надає тривалу заспокійливу дію, відновлює водні резервуари шкіри.

Засіб можна використовувати:
- Як денний крем – миттєво зволожує шкіру обличчя та шиї на 24 години.
- Як нічна маска – заспокоює шкіру та виводить токсини.
- Як догляд для контуру очей – зволожує та доглядає чутливу шкіру навколо очей.

Активні компоненти
Технологія Cohederm має заспокійливу дію, не дратує, відтворює природний гідробаланс епідермісу та зволожує до 24 годин.
Пре-токоферил є потужним клітинним антиоксидантом, що перешкоджає поширенню вільних радикалів у шкірі та оздоровлює її.
Декстран сульфат має протинабрякову і дренуючу дію. Це допомагає зменшити навантаження токсинів на клітини шкіри, створюючи детокс-ефект, тим самим покращуючи якість та колір шкіри обличчя.
Термальна вода Avene заспокоює, пом'якшує та знімає ознаки подразнення.

Результат
День за днем ​​шкіра зберігає зволоженість. Дарує шкірі м'якість і відчуття комфорту, еластичність і сяйво протягом усього дня.

Рекомендації до застосування
Наносити вранці або ввечері на добре очищену шкіру обличчя, шиї та зони навколо очей. Увечері нанести товстим шаром та залишити на ніч.

Склад:
Avene Thermal Spring Water (Avène Aqua), Glycerin, Pentylene Glycol, 1-2 Hexanediol, Dimethicone, Isocetyl Stearoyl Stearate, Triethylhexanoin, Caprylic/Capric Triglyceride, Betaine, Methyl Gluceth-20, Poly0 Acrylate Crosspolymer, Bht, Bis-Peg18 Methyl Ether Dimethyl Silane, C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alcohols, Carbomer, Citric Acid, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil (Cucurbita Pepo Seed Oil) Potassium Hydroxide, Sodium Citrate, Sodium Dextran Sulfate, Sodium Hyaluronate, Squalane, Tocopherul Glucoside, Water (Aqua).

Некомедогенний.

Зволожуючий гель 3 в 1 Avene Hydrance Aqua Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.