Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛІФТИНГОВИЙ КРЕМ ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ AHAVA BEAUTY BEFORE AGE DARK CIRCLES & UPLIFT EYE TREATMENT

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ahava
Тип продукту: Крем
Виробник: Dead Sea Lab
Вік: 50+
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Ліфтинговий крем для шкіри навколо очей Ahava Beauty Before Age Dark Circles & Uplift Eye Treatment фото
ОПИС

Ліфтинговий крем для шкіри навколо очей Ahava Beauty Before Age Dark Circles & Uplift Eye Treatment

Ліфтинговий крем для шкіри навколо очей Ahava Beauty Before Age Dark Circles & Uplift Eye Treatment призначений для вікової шкіри, яка показує явні ознаки старіння і втоми. Вітамінний комплекс створює захисний бар'єр на поверхні шкіри, усуває набряки і темні кола під очима, сприяє підвищенню еластичності і пружності шкіри після 50 років, зменшує прояви зморшок і в'ялості.

Призначення
Володіє потужною зволожуючою дією;
Усуває темні кола та зморшки;
Наповнює шкіру поживними речовинами і вітамінами;
Активізує вироблення колагену і еластину;
Підсилює і ущільнює захисний бар'єр шкіри;
Розгладжує ніжну шкіру;
Освіжає і тонізує шкіру навколо очей;
Містить амінокислоти, білки і пептиди.

Властивості
Крем-ліфтинг для зони навколо очей мінімізує дію зовнішніх негативних чинників, знижує вплив окисного стресу, глибоко зволожує і живить ніжну шкіру, підсилює її захисні властивості, підвищує щільність шкіри і пружність, розгладжує і усуває темні кола. Шкіра отримує вітаміни і амінокислоти, необхідні для запуску процесів регенерації і омолодження, клітини відновлюються, активізуються внутрішньоклітинні процеси, поліпшується обмін речовин і кровопостачання клітин.

Активні компоненти
Екстракт центелли азіатської заспокоює роздратування, зменшує запальні процеси, стимулює синтез колагену і еластину.
Екстракт кінського каштану зменшує прояви набряків і розгладжує зморшки навколо очей.
Комплекс пептидів HALOXYL, який висвітлює темні кола і підтягує шкіру, знижує чутливість шкіри і зміцнює її захисний бар'єр.

Результат
Ліфтинговий крем розгладжує шкіру навколо очей, підвищує її еластичність і позбавляє від проявів віку, зморшки заповнюються зсередини і розгладжуються, шкіра стає світлішою, свіжішою, випромінює молодість і сяйво. Регулярне застосування крему з ліфтінговим ефектом забезпечує шкіру необхідною вологою, дарує глибоке живлення, насичує корисними мінералами і вітамінами. Шкіра стає більш пружною і еластичною, м'якою і пружною, врятована від мімічних зморшок і ознак щоденного стресу.

Застосування
Крем наноситься на чисту шкіру і розподіляється рухами подушечок пальців від перенісся до зовнішнього куточка очей, і по нижній повіці до носа. Частота застосування - щодня вранці і ввечері.

Склад
Aqua (Mineral Spring Water), Caprylyl Glycol & 1,2 Hexanediol & Sodium Hyaluronate & Aqua (Water), Cyclopentasiloxane & PEG / PPG-18/18 Dimethicone, Silica & HDI / Trimethylol Hexyl-lactone Crosspolymer, Dimethicone & Dimethicone Crosspolymer, Hydrogenated Soy Polyglycerides & C15-23 Alkane, Butylene Glycol & Hydroxyethylcellulose & Sorbitan Laurate & Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Isohexadecane, Glycerin, Cyclomethicone & Propylene Carbonate Quaternium-18 Hectorite, Phenyl Trimethicone, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Cetraria Islandica ( Iceland Moss) Extract, Hydroxypropyl Cyclodextrin & Palmitoyl Tripeptide -38, Geranylgeranylpropanol & Caprylic / трігліцерідів triglyceride, Cyclopentasiloxane & Dimethiconol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Squalene (Phytosqualene), C30-45 Alkyldimethylsilyl Polypropylsilsesquioxane, CI 77891 & MICA, Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin , Aqua Maris (Dead Sea Water), Pentaerythrityl Stearate / Caprate / Caprylate / Adipate, Alanine & Caprylyl Glyco l & Xanthan Gum & Ethylhexylglycerin & Pseudoalteromonas Ferment Extract & Proline & Sodium Phosphate & Sodium Hydroxide & Serine, Lycium Barbarum (Tibetan Goji Berry) Fruit Extract, Cetyl PEG / PPG-10/1 Dimethicone, Rubus Ellipiticus (Himalayan Raspbery) Root Extract, Octyldodecyl PCA, Allantoin, Dunaliella Salina (Dead Sea Alga) Extract & Hydrogenated Polydecene, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Disodium Lauriminodipropionate Tocopheryl Phospates, Porphyridium Polysaccharide, Polyglyceryl-4 Isostearate.

Ліфтинговий крем для шкіри навколо очей Ahava Beauty Before Age Dark Circles & Uplift Eye Treatment
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.