Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ-АНТИСЕПТИК З ІОНАМИ СРІБЛА TANOYA

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Гель
Бренд: Tanoya
Виробник: Tanoya
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Антибактеріальна дія
  • Для очищення
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Гель-антисептик з іонами срібла Tanoya фото
ОПИС

Гель-антисептик з іонами срібла Tanoya

Гель-антисептик с ионами серебра Tanoya представлен в объемах 100 мл и 200 мл.

Свойства
Гель-антисептик с ионами серебра Tanoya предназначен для дезинфицирования кожи как в быту, при посещении мест активного скопления людей, так и непосредственно перед разнообразными косметологическими мероприятиями (массаж, депиляция, маникюр, педикюр и другие). Вследствие смешивания различных спиртов и их оптимальной концентрации эффективно нейтрализует микроорганизмы и бактерии. Ионы серебра, содержащиеся в составе антисептика, существенно усиливают антибактериальный эффект. Гель не оказывает пересушивающего воздействия на кожу, а бережно ухаживает за ней. 

Назначение
Универсальный гель подходит для ежедневной дезинфекции рук, ног и всего тела перед косметическими процедурами (массаж, маникюр, педикюр, парафинотерапия и пр.). Легкая текстура геля быстро и бесследно впитывается, не оставляя жирных следов. 

Рекомендация к  применению
В процессе применения небольшое количество средства равномерно распределяют на нужном участке кожи и втирают в течение 30 секунд

Состав:
Isopropyl Аlcohol (62,5%),  Water (Aqua),  Carbomer, Silver citrate, Triethanolamine, D-Panthenol, Niacinamide, Sodium  Hyaluronate, Ascorbic Acid, Sodium Ascorbate, Sodium Salicylate, Citric Acid, Glycolic acid, Lactic Acid,  Benzyl Alcohol, Disodium EDTA.
 

Гель-антисептик з іонами срібла Tanoya
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.