Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГІДРОГЕЛЕВІ ПАТЧІ З КЕРАМІДАМИ І ТРОЯНДОЮ FARMSTAY ROSE & CERAMIDE EYE PATCH

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Патчі
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: 25+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Для пружності шкіри
  • Тонізація
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Гідрогелеві патчі з керамідами і трояндою FarmStay Rose & Ceramide Eye Patch фото
ОПИС

Гідрогелеві патчі з керамідами і трояндою FarmStay Rose & Ceramide Eye Patch

Гідрогелеві патчі з керамідами і трояндою FarmStay Rose & Ceramide Eye Patch допомагають шкірі зберегти пружність і еластичність, протистояти дії часу, боротися з першими ознаками старіння, покращити текстуру шкіри. І все це за один сеанс!

Призначення
Зміцнює гідроліпідний бар'єр;
Підсилює гідратацію;
Насичує вітамінами;
Зміцнює капіляри;
Перешкоджає випаровуванню вологи;
Усувають сліди втоми, стресу, набряки;
Розгладжують і тонізують.

Властивості
Гідрогель в складі патчів надає вітамінну і зволожуючу дію, посилює місцевий імунітет шкіри, кераміди зміцнюють верхній захисний шар дерми, дамаська троянда бореться з сірістю, покращує текстуру, тонізує.

Активні компоненти
Комплекс керамідів потужно регенерує ушкоджені структури клітин, відновлює ліпідний шар, перешкоджає пересушування шкіри, знімає стрес і усуває дрібні зморшки.
Екстракт дамаської троянди тонізує, підвищує імунітет, активно зволожує і живить втомлені клітини, повертає їм пружність і енергію, дарує м'якість і природний здоровий колір.
Морський колаген насичує мінералами, сприяє гідратації, запечатує вологу і оберігає від випаровування, зберігає клітинні структури цілісними і молодими.

Результат
Патчі ефективно розгладжують ніжну шкіру від зморшок, заломів і відновлюють тонкі лінії, активно насичують вологою і мінералами, підсилюють коллагеногенез, підвищують пружність, сповільнюють старіння клітин, захищають від радикалів, повертають природний колір.

Застосування
Патчі укладають на нижню повіку після очищення і тонізації шкіри, залишають так на 20-30 хвилин, після процедури вбивають залишки концентрату в шкіру кінчиками пальців.

Склад
Aqua, Glycerin, Dipropylene Glycol, Chondrus Crispus Powder, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Allantoin, Methylparaben, Isocetyl Alcohol, Butylene Glycol, Propylparaben, CI 73360, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Calcium Lactate , Tocopheryl Acetate, CI 77492, Fragrance, Ceramide NP (45ppm), Sodium Hyaluronate, Rosa Damascena Extract (18ppm), Hydrolyzed Collagen.

Гідрогелеві патчі з керамідами і трояндою FarmStay Rose & Ceramide Eye Patch
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.