Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧА КРЕМ-СИРОВАТКА З КОЛАГЕНОМ FARMSTAY COLLAGEN WATER FULL MOIST CREAM AMPOULE

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Сироватка
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: 25+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Для пружності шкіри
  • Тонізація
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Зволожуюча крем-сироватка з колагеном FarmStay Collagen Water Full Moist Cream Ampoule фото
ОПИС

Зволожуюча крем-сироватка з колагеном FarmStay Collagen Water Full Moist Cream Ampoule

Зволожуючий крем-сироватка з колагеном FarmStay Collagen Water Full Moist Cream Ampoule - це б'юті-засіб з подвійною дією, яке поєднує в собі унікальні властивості сироватки з глибоким проникненням та омолоджуючого крему. Активний склад підвищує тонус шкіри, мінімізує вікові прояви, перешкоджає появі нових зморшок, зволожує і живить шкіру після 25 років.

Призначення
Легка консистенція, швидко поглинається;
Насичення вологою і вітамінами;
Підвищує пружність і тонус;
Розгладжує заломи і зморшки;
Захист від радикалів;
Заспокоює роздратування;
Активізує клітинне оновлення.

Властивості
Ампульна крем-сироватка надає антивікову і живильну дію, інтенсивно зволожує суху шкіру, перешкоджає лущенню, виводить токсини, насичує мікроелементами, підтримує гідроліпідний баланс і захищає клітини від старіння.

Активні компоненти
Морський колаген піклується про оптимальний рівень зволоження і насичує мінералами, підсилює захисні властивості шкіри, ущільнює і укріплює бар'єр, підвищує тонус і еластичність.
Ніацинамід відповідає за регенерацію клітин, покращує текстуру шкіри, підтягує, позбавляє від зморшок, пігментації, постакне.
Екстракт банана забезпечує захист від окислювального стресу, пом'якшує і тонізує.
Екстракт папайї активізує процеси регенерації на рівні клітин, прискорює обмінні процеси, сприяє омолодженню шкіри.
Аденозин допомагає синтезувати колаген і підвищує рівень пружності, розгладжує рельєф, покращує текстуру і колір шкіри.

Результат
Кремова сироватка забезпечує клітини шкіри необхідними поживними речовинами, пом'якшує і омолоджує, перешкоджає утворенню глибоких зморшок, розгладжує вже існуючі, усуває заломи, покращує тонкі лінії, освітлює пігментацію і бореться з постакне.

Застосування
Сироватка-крем застосовується на шкіру обличчя і шиї після очищення і тонізації. Невелику кількість зігріти в долонях, розподілити на шкіру від центру до периферії м'якими рухами.

Склад
Water, glyceryn, cyclopentasiloxane, niacinamide, dipropylene glycol, dimethicone, sodium acrylate / sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, caprylic / capric triglyceride, dimethicone / vinyl dimethicone crosspolymer, isohexadecane, PEG 60 hydronated castor oil, styrene / VP copolymer, fragrance, polysorbate 80, methyl gluceth-20, glycereth-26, trehalose, sodium polyacrylate, xantan gum, dimethiconol, sorbitan oleate, adenosine, disodium edta, 1,2-hexanediol, glyceryl acrylate / acrylic acid copolymer, propylene glycol, hydrolyzed collagen (55ppm), butylene glycol, polyglutamatic acid, solanum tuberosum (potato) pulp extract, musa sapientum (banana) fruit extract, honey extract, carica papaya (papaya) fruit extract, hydroxyacetpphenone, caprylyl glycol, pentylene glycol, proppylparaben, methylparaben, phenoxyethanol.

Зволожуюча крем-сироватка з колагеном FarmStay Collagen Water Full Moist Cream Ampoule
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.