Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ З РОСЛИННИМИ СТОВБУРОВИМИ КЛІТИНАМИ GENOSYS EYE CONTOUR CREAM (ECC)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Genosys
Тип продукту: Крем
Виробник: Genosys
Вік: 25+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Крем для контуру очей з рослинними стовбуровими клітинами Genosys Eye Contour Cream (ECC) фото
ОПИС

Крем для контуру очей з рослинними стовбуровими клітинами Genosys Eye Contour Cream (ECC)

Крем для області очей з рослинними стовбуровими клітинами Genosys Eye Contour Cream (ECC) розроблений спеціально для ніжної шкіри, містить ЄС-пептиди, сприяє усуненню ознак старіння, розгладжує зморшки, усуває від "гусячих лапок". Забезпечує шкірі гідратацію, оптимально підтримує водно-сольовий баланс, освітлює пігментацію, усуває набряки і темні кола.

Призначення
Глибоко зволожує;
Знижує рівень стресу, бореться з втомою шкіри;
Прибирає зморшки;
Живить і тонізує;
Підвищує утворення колагену;
Підсилює захисний бар'єр.

Властивості
Крем дбайливо доглядає за шкірою навколо очей, бореться з сухістю, усуває набряклість і пігментацію, сприяє виробленню колагену, відновлює колагенові волокна, розгладжує зморшки і "гусячі лапки", покращує стан і зовнішній вигляд шкіри.

Активні компоненти
ЄС-пептиди усувають глибокі зморшки, надають дію, схожу з ботоксом, при цьому м'язи розслаблюються і відбувається природне оновлення.
Рослинні стовбурові клітини надають омолоджуючий ефект, регенерують структурні компоненти, розгладжують зморшки, нейтралізують дію вільних радикалів, які перевершують по ефективності дію вітамінів С і Е.
Екстракт кореня шоломниці перешкоджає розмноженню грибків, мікробів і бактерій, позбавляє клітини від окисного стресу, заспокоює.

Результат
Крем добре зволожує, розгладжує зморшки і перешкоджає появі нових, глибоко живить і відновлює колагенові нитки, підвищує утворення колагену, стимулює омолодження і оновлення шкірного покриву. Освітлює потемніння, вирівнює тон, прибирає набряклість і синці під очима.

Застосування
Крем можна застосовувати в завершенні мікронідлінга, після патчів. Ніжними рухами нанести крем на зону навколо очей, залишити до повного поглинання.

Склад
Palmitoyl Hexapeptide-12, Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, Anti dark circle complex (NHS, chrysin, Palmitoyl Oligopeptide), Botanical stem cell extracts.

Крем для контуру очей з рослинними стовбуровими клітинами Genosys Eye Contour Cream (ECC)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.