Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОНСИЛЕР КОЛАГЕНОВИЙ ДЛЯ МАСКУВАННЯ НЕДОЛІКІВ ШКІРИ ENOUGH COLLAGEN COVER TIP CONCEALER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Enough
Тип продукту: Консилер
Виробник: Enough
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Коригуючий та маскуючий догляд
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Об'єм товару: 5 г
Консилер колагеновий для маскування недоліків шкіри Enough Collagen Cover Tip Concealer фото
ОПИС

Консилер колагеновий для маскування недоліків шкіри Enough Collagen Cover Tip Concealer

Ефективно маскує недосконалості шкіри і темні кола під очима, створюючи рівномірне покриття. Освітлює і надає природне сяйво. Містить комплекс з гідролізату колагену, бета-глюкана і екстракту центелли азіатської, який дбайливо доглядає за шкірою, зволожуючи і зміцнюючи її. 

Застосування:
Необхідну кількість засобу рівномірно нанесіть на необхідні ділянки шкіри, розтушуйте подушечками пальців або за допомогою спонжа.

Склад:
Water, Titanium Dioxide, Glycerin, Diisostearyl Malate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Zinc Oxide, Sodium Hyaluronate, CI 77492, Cyclohexasiloxane, Niacinamide, Silica, Cetyl PEG / PPG-10/1, Dimethicone, 4-Methylbenzylidene Camphor, Sodium Chloride , CI 77491, CI 77499, Triethoxycaprylylsilane, Sorbitan Sesquioleate, Ozokerite, 1,2-Hexanediol, Aluminum Hydroxide, Caprylyl Glycol, Beta-Glucan, Fragrance, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Eugenol, Citronellol, Coumarin , Hydrolyzed Collagen, Betaine, Ethylhexylglycerin, Disteardimonium Hectorite, Adenosine, Disodium EDTA, Propylene Carbonate, Centella Asiatica Extract.

Консилер колагеновий для маскування недоліків шкіри Enough Collagen Cover Tip Concealer
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.