Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ГЕЛЬ СОНЦЕЗАХИСНИЙ ДЛЯ ЖИРНОЇ І ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ З SPF 30 EUCERIN SUN GEL-CREME OIL CONTROL SPF 30

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: День
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Матування
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Крем-гель сонцезахисний для жирної і проблемної шкіри обличчя з SPF 30 Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control SPF 30 фото
ОПИС

Крем-гель сонцезахисний для жирної і проблемної шкіри обличчя з SPF 30 Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control SPF 30

Сонцезахисний крем-гель для жирної та схильної до акне шкіри обличчя Eucerin SPF 30 - це засіб з високим сонцезахисним фактором для щоденного використання, створений для особливих потреб жирної та проблемної шкіри. Має легку текстуру, швидко вбирається. Некомедогенний, не має запаху, не містить парабенів та ароматизаторів, і може використовуватись як основа для макіяжу. Випускається із дозатором 50 мл.

Призначення
Захищає від пошкоджень, викликаних перебуванням під відкритими променями сонця, поглинає жирний блиск, матує дефекти. Призначається для проблемної, жирної, а також шкіри обличчя схильної до акне.

Активні компоненти
Високоефективна фотостабільна система ультрафіолетових фільтрів UVA/UVB-променів забезпечує надійний захист від сонячних опіків.
Лікохалкон А, що міститься в корені китайської солодки, має потужну антиоксидантну і протизапальну дію і захищає шкіру від впливу вільних радикалів.
Гліциризинова кислота, одержувана з лакриці, захищає ДНК клітин, підтримуючи їх власні механізми захисту та відновлення.

Результат
Надійно захищена, зволожена шкіра, безпечне перебування на сонці.

Рекомендація до застосування
Наносіть достатню кількість засобу до і під час дії сонця, повторюйте регулярно для збереження високого рівня захисту. Обмежуйте час перебування на сонці, навіть використовуючи сонцезахисні засоби. Надмірне перебування на сонці становить серйозну загрозу здоров'ю.

Курс застосування
Використовувати за необхідності

Склад:
Aqua, Polymethylsilsesquioxane, Alcohol Denat, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Tapioca Starch, Cyclomethicone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Methylpropanediol, Silica Dimethyl Silylate, гліцерин, Карнітін, Гліцірітінова кислота, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Carbomer, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Trisodium EDTA, Sodium Chloride.

Крем-гель сонцезахисний для жирної і проблемної шкіри обличчя з SPF 30 Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control SPF 30
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.