Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ ЛІПІКАР АП+М ДЛЯ ДУЖЕ СУХОЇ ТА СХИЛЬНОЇ ДО АТОПІЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ ТА ТІЛА LA ROCHE-POSAY LIPIKAR BAUME AP+M LIPID-REPLENISHING BALM

Час застосування: Універсальний
Бренд: La Roche-Posay
Тип продукту: Бальзам
Виробник: La Roche-Posay Laboratoire
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • При сухості і атопії
  • Відновлення
  • Від подразнення шкіри
  • Живлення
  • Проти свербежу
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Схильна до атопії
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Бальзам ЛІПІКАР АП+М для дуже сухої та схильної до атопії шкіри обличчя та тіла La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M Lipid-Replenishing Balm фото
ОПИС

Бальзам ЛІПІКАР АП+М для дуже сухої та схильної до атопії шкіри обличчя та тіла La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M Lipid-Replenishing Balm

Новий Lipikar Бальзам AP+M - це удосконалена формула бальзаму потрійної дії для сухої та схильної до атопії шкіри. Моментально зволожує та заспокоює суху шкіру, сприяючи, таким чином, зменшенню свербіжу та подразнення, інтенсивно живить, надовго зволожує, відновлюючи захисний бар'єр шкіри. Помітно сприяє продовженню ремісії. Зручний у повсякденному використанні завдяки швидкому вбиранню шкірою. Не залишає жирних та липких слідів. Розроблений для обличчя та тіла немовлят, дітей, дорослих із дуже сухою, чутливою, схильною до екземи або алергії шкірою. Випускається в обсягах 75 мл, 200 мл та 400 мл.

Призначення
Моментально зволожує та заспокоює суху шкіру, сприяючи таким чином зменшенню свербіння та подразнення. Помітно сприяє продовженню ремісії. Регулює мікробіом шкіри, сприяючи відновленню захисної функції шкіри

Властивості
La Roche-Posay [Ля Рош-Позе] – експерт Мікробіома, який проводить дослідження мікробіома шкіри близько 10 років. Мікробіом – це невидима екосистема мікроорганізмів на Вашій шкірі. Якщо ця екосистема збалансована, це допомагає забезпечити здоровий стан та вигляд Вашої шкіри. Новий ексклюзивний комплекс AП+M [Аква Позе Філіформіс + Мікрорезіл] суміщений з термальною водою La Roche-Posay [Ля Рош-Позе] із заспокійливими властивостями.

Активні компоненти
Олія каріте - ключовий інгредієнт у всіх формулах гами Ліпікар. Олія каріте відома своєю здатністю відновлювати гідроліпідний шар за допомогою ліпідів, подібних до тих, що містяться в шкірі. Стійке постачання - 100% олії каріте поставляється згідно з програмою відповідального підбору постачальників у Буркіна-Фасо.
Ніацинамід – заспокійливий активний інгредієнт, який допомагає зменшити почуття сверблячки та відновити ліпідний бар'єр шкіри. Підходить для шкіри, схильної до атопії.
АП+М Технологія [Аква Позе Філіформіс + Мікрорезіл] – ексклюзивний активний комплекс для балансування мікробіома шкіри – невидимої живої екосистеми шкіри.
Термальна вода La Roche-Posay - пом'якшує і зміцнює природний бар'єр шкіри, надає заспокійливу дію.

Результат
Відновлюючий бальзам потрійної дії: зменшує свербіж, миттєво заспокоює шкіру, має антирецидивний ефект.

Рекомендація до застосування
Наносити один раз на день на шкіру обличчя та тіла.
Використовувати після делікатного очищення шкіри ліпідовідновлюючим засобом, що не містить мила, наприклад, таким як очищаючий крем-гель Ліпікар Синдет АП+ або очищувальне масло Ліпікар АП+. Використовуйте Ліпікар стик АП+, який допомагає зменшити свербіж та сухість протягом дня.

Склад:
Aqua/Water, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Glycerin, Dimethicone, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Brassica Campestris Seed Oil/Rapeseed Seed Oil, Glyceryl Stearate, Ammoniumpolyacryloyldimethyl Taurate, PEG Methyl Glucose Sesquistearate, Sorbitan Tristearate, Dimethiconol, Sodium Chloride, Mannose, Coco-Betaine, Disodium EDTA, Capryloyl Glycine, Caprylyl Glycol, Vitreoscilla Ferment, Citric Acid, Maltodextrin, Xanthan Gum, Tocopy B237057/1.

Протестовано під дерматологічним та педіатричним контролем. Без парфумерних ароматів. Без парабенів.

Бальзам ЛІПІКАР АП+М для дуже сухої та схильної до атопії шкіри обличчя та тіла La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M Lipid-Replenishing Balm
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.