Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСКА-ФІЛЕР ДЛЯ ВОЛОССЯ ESTHETIC HOUSE CP-1 3 SECONDS HAIR RINGER HAIR FILL-UP AMPOULE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Esthetic House
Тип продукту: Маска
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Пофарбовані
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Від посіченого волосся
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Маска-філер для волосся Esthetic House CP-1 3 Seconds Hair Ringer Hair Fill-Up Ampoule фото
ОПИС

Маска-філер для волосся Esthetic House CP-1 3 Seconds Hair Ringer Hair Fill-Up Ampoule

Чи існує "швидка допомога" для волосся, яке часто піддається гарячому укладанні або просто втомилися від щоденних процедур? Маска-філлер CP-1 для волосся "3 секунди" Esthetic House CP-1 3 Seconds Hair Ringer Hair Fill-Up Ampoule - це те, що допоможе реанімувати слабке та сухе волосся буквально за кілька секунд. Філер починає діяти в той момент, коли потрапляє на волосся та вступає в реакцію з водою, перетворюючись в кремову субстанцію з високою концентрацією діючих речовин. Концентрат на основі кератину, шовку та церамідів глибоко проникає в структуру волосся, ущільнює його, живить корисними речовинами і активно відновлює. Після застосування вже з першого сеансу помітні поліпшення - волосся набуває м'якості, шовковистого блиску, стає гладким та слухняним. Філер має миттєвий та накопичувальний ефект, чим вища буде концентрація активних речовини, тим швидше помітний результат. Активні інгредієнти не просто відновлюють пошкоджені нитки, а надають потужну захисну дію від зовнішніх чинників, гарячих інструментів та ультрафіолету. Обволікаючи кожну волосинку тонкою плівкою, філлер створює ефект міцного бар'єра, який перешкоджає проникненню шкідливого впливу. Під дією активного складу волосся набуває сили й енергії, позбавляється від посіченості на кінчиках і ламкості. Швидкий та тривалий результат, який видно відразу - ось що відрізняє філлер Esthetic House від інших засобів для відновлення волосся. Маска розроблена для жіночого волосся. Вікова категорія 18+.

Призначення
Маска-філлер CP -1 3 Seconds призначена для сухого і ламкого волосся, слабкого, тьмяного, при випадінні та втраті еластичності, пересушеного гарячим укладанням і фарбуванням, ослабленого впливом ультрафіолету та засобами стайлінгу.

Властивості
Масочка з церамідами та кератином швидко відновлює порушені структурні ділянки волосся, за кілька секунд ущільнює пасма та запаює посічені кінчики, захищає волосся від впливу ультрафіолетових променів і перепаду температур, гарячого повітря фена та хімічних речовин для фарбування та завивки.

Активні компоненти
Кератин - надає інтенсивну регенеруючу дію на кожен пошкоджений волосок, захищає від зовнішнього впливу та зволожує, зберігаючи оптимальний рівень вологи в клітинах і підвищуючи еластичність.
Екстракт шовку - відновлює зсередини, забезпечує живлення та зволоження, повертає гладкість та пружність, оберігає від впливу високих температур і механічних пошкоджень.
Цераміди - тонізують пасма, надають їм пружність, силу та ущільнюють.

Результат
Миттєва дія - 3 секунди, і ваше волосся сяє! Філер діє швидко та довго, накопичуючись всередині волосся та покращуючи стан і зовнішній вигляд. Після першого використання волосся набуває гладкості та шовковистого блиску, стають слухняним та сяючим. Потужний вплив філлера триває протягом усього дня. Щоб отримати максимальний ефект, рекомендується пройти курс відновлювальної терапії, щоб пасма зміцніли, отримали максимальну кількість поживних речовин, для прискорення росту та повного відновлення.

Застосування
Філер змішують з водою в пропорції 1:1 до утворення кремоподібної маси. Отриману субстанцію наносять на чисте, трохи підсушене рушником волосся, розподіляють рівномірно по всій довжині, минаючи коріння та шкіру на голові. Тримати маску необхідно від 20 до 30 хвилин, потім змити проточною водою. Для посилення результату можна застосувати косметичну шапочку для термо-ефекту.

Склад
Propylene Glycol, Alcohol, Glycerin, Myristyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Elastin, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Collagen, Ceramide NP, Menthol, Fragrance, Diethoxydiglycol, Methylpropanediol, Laurylpyridinium Chloride, Allantoin, 1,2-Hexanediol.

Маска-філер для волосся Esthetic House CP-1 3 Seconds Hair Ringer Hair Fill-Up Ampoule
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.