Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РЕЗИНКА ДЛЯ ВОЛОССЯ INVISIBOBBLE SLIM CRYSTAL CLEAR

Бренд: Invisibobble
Тип аксесуара: Резинка для волосся
Виробник: New Flag GmbH
Класифікація: Мідл-маркет
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару: 3 шт
Резинка для волосся Invisibobble Slim Crystal Clear фото
ОПИС

Резинка для волосся Invisibobble Slim Crystal Clear

Непомітна на волоссі резинка-браслет Invisibobble Slim Crystal Clear має кількість завитків, що збільшилася, для більш об'ємних і масивних зачісок. На роботі та вдома, на прогулянці в парку або на діловій зустрічі – з цим аксесуаром ваша зачіска завжди виглядатиме бездоганно. Прозорий дизайн робить резинку-браслет Invisibobble Slim Crystal Clear невидимим на волоссі будь-якого кольору.

Спіралеподібна форма резинки гарантує комфортне носіння без заломів та висмикування волосків, а силіконовий матеріал значно збільшує гігієнічні властивості та робить гумку водостійкою. Більша кількість завитків у порівнянні з оригінальною моделлю Invisibobble дозволяє рівномірно розподілити тиск навіть на дуже густому волоссі, з чим не завжди можуть впоратися звичайні тканинні аксесуари.

Коли ваше волосся вільне, ви легко можете надіти девайс на зап'ястя, перетворивши резинку на стильний браслет. Якщо ваша резинка втратила свою форму, просто утримуйте кілька секунд у гарячій воді.

Підходить для всіх типів волосся, надійно фіксує зачіску, не залишає зламів та не викликає головного болю. До того ж вона не намокає і не викликає алергію при контакті зі шкірою, оскільки виготовлена зі штучної смоли.

Спосіб застосування
Для створення зачісок, браслет.

Резинка для волосся Invisibobble Slim Crystal Clear
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.