Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РЕЗИНКА ДЛЯ ВОЛОССЯ "KIDS" INVISIBOBBLE KIDS MAGIC RAINBOW

Бренд: Invisibobble
Тип аксесуара: Резинка для волосся
Виробник: New Flag GmbH
Вік: 3+
Класифікація: Мідл-маркет
Для кого: Дітям
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару: 3 шт
Резинка для волосся
ОПИС

Резинка для волосся "Kids" Invisibobble Kids Magic Rainbow

З Invisibobble Kids здійснюються дитячі мрії: можна навіть перетворитися на чарівну фею, додавши в образ трохи чарівного пилу з резиночкою відтінку Magic Rainbow (різнокольоровий)! Зменшена в розмірі в порівнянні з моделлю Original, спіралеподібна форма резиночки Kids - це чарівна веселка у твоєму волоссі. Ідеальний аксесуар для створення зачісок різної складності для дітей 3+. Кількість в упаковці: 3 шт

Перевагою резинки є надійна фіксація локонів при повній відсутності дискомфортних відчуттів стягнутості та тиску на волосся. Вона надійно фіксує зачіску, не залишає заломи та не викликає головного болю завдяки нерівномірному розподілу тиску на волосся. Пружинка виготовлена з високоякісної штучної смоли, що не викликає подразнення або алергії.

Резинка-браслет у райдужному забарвленні дозволить кожній дівчинці відчути себе казковою феєю, що обов'язково підніме настрій на весь день!

Спосіб застосування
Для створення зачісок, браслет.

Резинка для волосся "Kids" Invisibobble Kids Magic Rainbow
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.