Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РЕЗИНКА-БРАСЛЕТ ДЛЯ ВОЛОССЯ INVISIBOBBLE SPRUNCHIE PRIMA BALLERINA

Бренд: Invisibobble
Тип аксесуара: Резинка для волосся
Виробник: New Flag GmbH
Класифікація: Мідл-маркет
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару: 1 шт
Резинка-браслет для волосся Invisibobble Sprunchie Prima Ballerina фото
ОПИС

Резинка-браслет для волосся Invisibobble Sprunchie Prima Ballerina

М'які резинки-браслети з лінійки Sprunchie - це спіралеподібні резиночки ORIGINAL, загорнуті в м'яку оксамитову тканину, які дуже приємно носити на зап'ясті. Аксесуар, який допоможе підкреслити вашу індивідуальність і оригінальний стиль, зробивши образ гармонійним і неординарним.

Резинка-браслет для волосся Invisibobble Sprunchie Prima Ballerina створена у класичному стилі минулого. Особливістю аксесуарів для волосся від Invisibobble є те, що вони запобігають дискомфорту під час носіння, не створюють жорсткого натягу, завдяки чому волосяні фолікули залишаються здоровими і не випадають. Аксесуари створені зі штучної смоли, тому не викликають алергію та свербіння шкіри. Унікальна будова резинки захищає локони від сплутування та пошкоджень. Резинка не розтягується, швидко приходить у природну форму після використання. Красива зачіска ще ніколи не була такою легкою та безпечною!

Розмір: діаметр: зовнішній - 7 см, внутрішній - 2,5 см.

Спосіб застосування
Закріпіть волосся резинкою у зручному положенні.

Резинка-браслет для волосся Invisibobble Sprunchie Prima Ballerina
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.