Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДТІНОЧНИЙ ШАМПУНЬ "СРІБЛЯСТИЙ БЛОНД" CHI IONIC COLOR ILLUMINATE SHAMPOO SILVER BLONDE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Chi
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся:
  • Сиві
  • Світлі
  • Пофарбовані
Виробник: Farouk Systems Inc
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Призначення товару:
  • Тонування
  • Пом'якшення
  • Від жовтизни
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Очищення
  • Живлення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Відтіночний шампунь
ОПИС

Відтіночний шампунь "Сріблястий блонд" CHI Ionic Color Illuminate Shampoo Silver Blonde

Шампунь відтінку – сріблястий блонд CHI Ionic Color Illuminate Shampoo Silver Blonde – це засіб, який допоможе вам зберегти колір волосся до нового фарбування. Підходить як для натурального, так і для фарбованого, сивого та світлого волосся. Має приємний та ненав'язливий аромат. Вік: 18+. Об'єм флакона – 355 мл та 739 мл.

Призначення
Використовується для рівнів 5 (сренде-коричневий) – 10 (світлий блонд), можна використовувати для усунення жовтизни: відтінки блонд, брюнет та сиве волосся, а також для посилення сірих та сріблястих відтінків. Легко усуває проблему з посіченими кінчиками.

Активні компоненти
До складу шампуню відтінку входять комплекс шовку і амінокислот, які надають локонам м'якості і посилюють блиск волосся.
Містить лише натуральні компоненти.

Результат
Шампунь застосовують для очищення локонів і шкіри голови, відновлення та нормалізації вологи у волоссі та надання сяйва волоссю, що піддавалися хімічним обробкам.

Рекомендації до застосування
Для легкого тонування волосся потрібно нанести шампунь на волосся, спінити, залишити на кілька хвилин, потім змити. Потім рекомендується використовувати кондиціонер CHI.
Для ефективнішого результату потрібно вимити волосся шампунем, потім змити і злегка підсушити рушником. Поступово нанести бальзам CHI від коренів до кінчиків волосся, почекати 5 хвилин. Змити можна повторити двічі.

Курс застосування
Відтінковий шампунь CHI рекомендується регулярно використовувати, чергуючи його зі звичайним шампунем.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocomidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Anthemis Nobilis Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Symphytum Officinale Leaf Extract, Disodium Loureth Sulfosuccinate, Phenoxyethonol, Caprylyl Glycol,Glycol Distearate, Loureth-4, Tetrosodium EDTA, Guar Hydroxypropyltimonium Chloride, Potassium Sorbate, Sorbeth-230 Tetrocoleate, Citric Acid, Hexylene Glycol, Decyl Glucoside, Sorbitan Laurate, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropionol, Hexyl Cinnamol, Basic Blue 99 ID: 80-CHICIBS.

Без сульфатів, парабенів та глютену.

Відтіночний шампунь "Сріблястий блонд" CHI Ionic Color Illuminate Shampoo Silver Blonde
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.