Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

М'ЯКИЙ КРЕМ ДЛЯ ГОЛІННЯ БЕЗ ПІНИ AHAVA MEN TIME TO ENERGIZE FOAM FREE SHAVING CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ahava
Тип продукту: Крем
Виробник: Dead Sea Lab
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для гоління
  • Зволоження
Для кого: Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
М'який крем для гоління без піни Ahava Men Time To Energize Foam Free Shaving Cream фото
ОПИС

М'який крем для гоління без піни Ahava Men Time To Energize Foam Free Shaving Cream

М'який крем для гоління без піни Ahava Men Time To Energize Foam Free Shaving Cream розроблений для комфортного видалення волосся з тіла і обличчя чоловікам будь-якого віку і типу шкіри. Крем має легку текстуру, не утворює піну, м'яко і делікатно доглядає за шкірою, зменшує роздратування і знімає почервоніння, піднімає щетинки для більш гладкого гоління.

Призначення
Надає інтенсивну пом'якшувальну дію на щетину;
Зволожує і живить шкіру під час і після гоління;
Відсутність піни покращує результат процесу;
Оберігає шкіру від мікротравм, порізів і саден;
Забезпечує здорове сяйво і пружність.

Властивості
М'який Shaving-крем для чоловіків активно зволожує шкіру і запобігає пересушуванню, підсилює захисні властивості шкіри під час гоління, захищає від порізів і подряпин, прискорює і покращує процес видалення волосся за допомогою інтенсивного пом'якшення щетинок, шкіра після гоління м'яка, зволожена і здорова.

Активні компоненти
Комплекс Osmoter насичує шкіру мінералами і мікроелементами Мертвого Моря, зволожує і зберігає клітини від руйнування, стимулює процеси регенерації шкіри, захищає і зміцнює ліпідний бар'єр.
Пантенол інтенсивно зволожує і прискорює загоєння мікротравм, оберігає шкіру від сухості і лущення.
Алое вера знімає запалення і усуває подразнення шкіри, підвищує її захисні властивості, розгладжує і підтримує гідробаланс.
Молочна кислота сприяє делікатному відлущуванню рогового шару, стимулює оновлення клітин, прискорює регенерацію.
Кумарин захищає шкіру від ультрафіолету, підвищує активність клітин, тонізує і освітлює пігментацію.
Екстракт женьшеню знижує прояв запалень, захищає від дії сонячних променів, розгладжує і зволожує шкіру.
Гінкго білоба тонізує і омолоджує шкіру, підсилює капілярні стінки, покращує тон і рельєф, знижує дію окисного стресу, злегка відбілює шкіру, знімає набряклість і прискорює загоєння.
Екстракт імбиру надає сильну антиоксидантну дію, працює як антисептик, прискорює регенерацію і підсилює енергетичний баланс шкіри.

Результат
Чоловіча шкіра під час і після гоління з використанням м'якого крему залишається сильною і енергійною, не виявляє слідів стресу. Засіб допомагає прискорити процес, впливаючи на щетинки і піднімаючи їх для кращого гоління. Шкіра отримує заряд бадьорості і сили, зберігає цілісність покриву, клітини і тканини захищені від грубого впливу леза і негативних зовнішніх чинників.

Застосування
Крем наноситься безпосередньо перед процедурою гоління на вологу шкіру, розподіляється масажними рухами. Застосовувати в будь-який час у міру необхідності.

Склад
Aqua (Mineral Spring Water), Urea, Cyclomethicone, Isostearyl Isostearate, Styrene / Acrylamide Copolymer, Glycerin, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Polyquaternium-39, Bis-PEG 18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Sodium Lactate, Maris Aqua (Dead Sea Water) , Glyceryl Stearate & PEG-100 Stearate, Stearyl Dimethicone, Dimethicone, Parfum (Fragrance), PVP, Allantoin, Panthenol (Pro Vitamin B5), Lactic Acid, Iodopropynyl Butylcarbamate & PEG-4 Laurate & PEG-4 Dilaurate & PEG-4, Butylene Glycol & Calendula Officinalis Flower Extract & Propylene Glycol, Menthyl Lactate, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract & Aqua (Water), Ginkgo Biloba Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Methylisothiazolinone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dunaliella Salina Extract & Hydrogenated Polydecene, Phoenix Dactylifera (DATE) Fruit Extract, Blue 1 (CL 42090), Benzyl Alcohol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

М'який крем для гоління без піни Ahava Men Time To Energize Foam Free Shaving Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.