Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ABCДЕРМ ШАНЖ ІНТЕНСИВ ПІД ПІДГУЗНИКИ BIODERMA ABCDERM CHANGE INTENSIF

Час застосування: Універсальний
Бренд: Bioderma
Тип продукту: Крем
Виробник: Laboratoire Bioderma
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Область сідниць
  • Тіло
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Щоденна гігієна
  • Від подразнення шкіри
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Дітям
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Крем ABCДерм Шанж Інтенсив під підгузники Bioderma ABCDerm Change Intensif фото
ОПИС

Крем ABCДерм Шанж Інтенсив під підгузники Bioderma ABCDerm Change Intensif

Крем ABCДерм Шанже Інтенсив під підгузники Bioderma ABCDerm Change Intensif інтенсивно пом'якшує і загоює дитячу шкіру, уражену попрілостями або довгим перебуванням в підгузку. На основі натуральних інгредієнтів, крем-паста має виражену протизапальну і відновлює дію, надовго пом'якшує і освіжає шкіру, усуває почервоніння і подразнення, повертає здорову пружність і гладкість. Підходить дітям від народження. Випускається у тубі 75 мл.

Призначення
Швидко заспокоює подразнення;
Знімає запалення;
Пом'якшує і живить шкіру;
Проявляє протигрибкову дію;
Має антибактеріальний ефект.

Властивості
Крем має пастоподібну консистенцію, легко наноситься, швидко вбирається, не утворює липку плівку, дає шкірі дихати. Крем усуває подразнення і почервоніння, знімає набряк і освіжає шкіру малюка після підгузника, живить і зволожує, зміцнює захисний бар'єр покриву, робить його м'яким і гладким.

Активні компоненти
Д-пантенол швидко загоює і знижує рівень запального процесу, забезпечує ніжній шкірі оптимальне зволоження, пом'якшує і підтримує гладкість, прискорює процеси регенерації клітин шкіри.
Оксид цинку має потужну протизапальну дію, підсушує ранки, усуває почервоніння, знімає подразнення, допомагає чутливій шкірі швидше відновитися.
Гліцерин глибоко зволожує і пом'якшує шкіру, підтримує оптимальний рівень зволоження.

Результат
Крем-паста забезпечує тривалий ефект зволоження і регенерації дитячої шкіри при носінні підгузника або наявності почервоніння. Пом'якшує і розгладжує шкіру, бореться з зовнішніми факторами, знімає запалення і подразнення.

Спосіб застосування
Наносити на суху чисту шкіру без подразнень виключно на ніч протягом 4 тижнів. Вранці потрібно змити залишки продукту. Між курсами використання перерва повинна бути не коротша ніж  1 місяць. При використанні на чутливій шкірі може виникнути відчуття дискомфорту і невелике почервоніння. У цьому випадку використовуйте продукт рідше. Уникати контакту з очима. Уникати частої і довгої сонячної експозиції. Під час сонячної експозиції використовувати адаптований сонцезахисний засіб.

Склад
Aqua / Water / Eau, Glycerin, Zinc Oxide, Kaolin, Butylene Glycol, Talc, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, Capryloyl Glycine.

Без запаху, гіпоалергенний.

Крем ABCДерм Шанж Інтенсив під підгузники Bioderma ABCDerm Change Intensif
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.