Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МОЛОЧКО ДЛЯ ЗАСМАГИ STYX NATURCOSMETIC SUN MILK SPF 30

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: День
Бренд: Styx
Тип продукту: Молочко
Виробник: Styx Naturcosmetic
Вік: 3+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Охолоджуючий ефект
  • Для засмаги
  • Від фотостаріння
  • Водостійкий
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Австрія
Країна реєстрації: Австрія
Молочко для засмаги Styx Naturcosmetic Sun Milk SPF 30 фото
ОПИС

Молочко для засмаги Styx Naturcosmetic Sun Milk SPF 30

Для безпечного захисту шкіри та відмінного догляду під час прийняття сонячних ванн скористайтеся сонцезахисним молочком від австрійського виробника якісної натуральної косметики Styx Naturcosmetic Sun Milk SPF 30. Продукт містить натуральну кокосову олію, а також сонцезахисні фільтри нового покоління із середнім ступенем захисту SPF 30. Після нанесення молочка шкіра приємно охолоджується, заспокоюється та наповнюється вологою. Ви можете тривалий час безпечно перебувати на сонці, періодично використовуючи продукт. Сонцезахисне молочко має приємну напіврідку консистенцію, завдяки якій легко наноситься та швидко вбирається. Зберігає свої властивості навіть після перебування у воді. Підходить для обличчя та тіла. Рекомендовано для дорослих та дітей з 3-х років.Об'єм 150 мл.

Призначення
- Захищає шкіру обличчя та тіла від пошкодження сонячним промінням, фотостаріння та фотодерматитів, зберігає її тонус, тургор та еластичність;
- Живить, оберігає шкіру, захищаючи гідроліпідну мантію епідермісу;
- Усуває подразнення та почервоніння шкіри;
- Зберігає природну зволоженість та м'якість шкіри;
- Забезпечує чудовий захист шкіри при травмах (порізи, садна) від впливу морської солі та впливу води, що роз'їдає.

Властивості
Сонцезахисне молочко розроблено з урахуванням різних кольоротипів, тому продукт підійде власникам будь-якого відтінку шкіри та волосся. Активний інноваційний комплекс, що входить до складу продукту, має широкий спектр захисту від UVA/UVB/SPF випромінювання, стимулює природне вироблення меланіну, живить та зволожує шкіру. Формула засобу також збагачена вітаміном Е, який пом'якшує, зволожує та захищає шкіру від шкідливого впливу УФ-променів.

Рекомендації до застосування
Наносите на шкіру перед прийняттям сонячних ванн. Потребує повторного нанесення через кожні 4 години перебування на сонці.

Склад
Aqua (Water), Caprylic/capric Triglyceride, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Triazone, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sorbitan Caprylate, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/dimethylcarbonate Copolymer, Benzyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Lactylate, Parfum, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Hydroxide, Alcohol, Coumarin.

Молочко для засмаги Styx Naturcosmetic Sun Milk SPF 30
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.