Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЧИЩУЮЧИЙ КОНДИЦІОНЕР З ІМБИРОМ ESTHETIC HOUSE CP-1 GINGER PURIFYING CONDITIONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Esthetic House
Тип продукту: Кондиціонер
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Очищення
  • Живлення
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Очищуючий кондиціонер з імбиром Esthetic House CP-1 Ginger Purifying Conditioner фото
ОПИС

Очищуючий кондиціонер з імбиром Esthetic House CP-1 Ginger Purifying Conditioner

Слабкість та ламкість волосся можуть настати з різних причин - від жорсткої води до безконтрольного використання агресивних засобів для фарбування та укладання. Щоб уникнути втрати маси та здорової енергії, варто придбати Очищуючий кондиціонер з імбиром CP-1 Ginger Purifying Conditioner бренду з гучним ім'ям в б'юті-індустрії Esthetic House. Цей засіб ефективно і дбайливо очищає волосся від забруднень, видаляє надлишки шкірного сала, змиває пил і залишки стайлінгу. У складі натуральні компоненти, серед яких імбир, мед, маточне молочко, прополіс і масла. Імбир підвищує місцевий імунітет, зміцнює локони, наповнює поживними речовинами та мінералами. Мед з маточним молочком дарують блиск та енергію. Збалансована формула кондиціонера пом'якшує та розгладжує волосся, підвищує їх еластичність та пружність, прискорює ріст і відновлює від посічених кінчиків і лусочок. Після використання кондиціонера локони стають м'якими та слухняними, наповнюються енергією та силою, набувають здорового сяйва та блиску. Кондиціонер можуть використовувати чоловіки та жінки з 18 років. Підходить для всіх типів волосся.

Призначення
Кондиціонуючий догляд рекомендують, якщо ваші локони втратили блиск та еластичність, пружність і об'єм, втратили силу, стали сухими та тьмяними.

Властивості
CP-1 Ginger Purifying Conditioner живить волосся по всій довжині, проникає в найглибші шари, відновлює пошкоджені нитки, зміцнює та наповнює енергією, підвищує пружність та еластичність, робить пасма гладкими та слухняними.

Активні компоненти
Імбир оздоровлює волосся, зміцнює фолікули, підвищує імунітет, посилює та прискорює ріст волосся.
Мед усуває ламкість, діє як антиоксидант, зберігає здоров'я локонів, зміцнює коріння, запобігає випадінню волосся.
Прополіс знижує вироблення шкірного жиру, зміцнює волосяні цибулини, прискорює ріст волосся.
Маточне молочко - натуральне джерело вітамінів і мікроелементів, стимулює вироблення колагену та процесів регенерації, зупиняє випадіння волосся, зміцнює та підвищує об'єм.
Рослинні масла живлять та пом'якшують волосся, забезпечують його вітамінами та мінералами, роблять волосся гладким і слухняним.

Результат
Купівля кондиціонера з імбиром Esthetic House це надійне вкладення в здоров'я та силу вашого волосся. Локони стають гнучкими та еластичними, зникають посічені кінчики та лусочки, пасма зміцнюються та стають сильнішими, волосся набуває блиску та сяйва, легше розчісується та укладається.

Застосування
Імбирний кондиціонер застосовується на чисте вологе волосся. Наносити рівномірно по всій довжині, обминаючи область шкіри голови та коріння волосся. Через 1-2 хвилини залишки засобу змити теплою проточною водою.

Склад
Purified Water Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Steatrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride Raw Fish Oil (600ppm), Ginger Extract, Honey Extract, Propolis Extract, Royal Jelly Extract, Argan Carbrilled Rib Oil, Jojoba Seed oil, laureth-23, laureth-4, methyl propanedaol, lauryl pyridinum chloride lymanic tonic trick acid, sodium benzoate, spices.

Очищуючий кондиціонер з імбиром Esthetic House CP-1 Ginger Purifying Conditioner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.