Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР AMERICAN CREW (FORM/CREAM/85G + SHMP/250ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: American Crew
Тип продукту: Набір
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: American Crew Inc.
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Призначення товару:
  • Стайлінг
  • Для блиску
  • Очищення
Для кого: Чоловіку
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Набір American Crew (form/cream/85g + shmp/250ml) фото
ОПИС

Набір American Crew (form/cream/85g + shmp/250ml)

В состав набора входит:

Формирующий крем для укладки волос American Crew Classic Forming Cream, 85 г.

Благодаря исключительно удачному составу на основе воды и ланолинового воска средство настолько удобно в применении, что с ним даже новичок не испортит укладку. Еще один большой плюс: этот крем очень легко смывается с волос, в отличие от более плотных и тяжелых аналогов. Формирующий крем для укладки волос обеспечивает гибкость и придает волосам естественный блеск. 

Шампунь ежедневный American Crew Classic Daily Shampoo, 250 мл.

Шампунь для ежедневного использования American Crew Classic Daily Shampoo основан исключительно на растительном сырье. Кора мыльного дерева выступает как основной очищающий компонент, заменивший собой привычные для нас вещества. Он имеет преимущество в том, что очищает волосы сугубо бережно, не повреждая и не вымывая природные масла, естественным образом присущие волосам. Розмарин и чабрец имеют прекрасное тонизирующее действие и улучшают питание и рост волос. Экстракт пшеничных зерен заботится о том, чтобы волосы были исключительно крепкими, имели здоровый блеск.

Набір American Crew (form/cream/85g + shmp/250ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.